Gumi Földi Gumi Step Mat Út Oldalra Lejtő Pad Haza Autó Út Mentén A Lejtőn Lábtörlő Háromszög Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret : 50x28x8cm)

Gumi Földi Gumi Step Mat Út Oldalra Lejtő Pad Haza Autó Út Mentén A Lejtőn Lábtörlő Háromszög Gumi rámpa (mat-Szín : Fekete, Méret :

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 9423.00
Az összeg:

Hordozható Járda Rámpák lehet használni különféle célokra,Ad hozzáférést, autó, gépjármű, pótkocsi, kerekesszék, walker, lift, kosár, motorkerékpár, motor, robogó, valamint handtruck át szegélyek vagy emelkedett a járdán. ♥ Való belépést, hogy az otthon vagy a kertben sokkal könnyebb azoknak, akik a mobilitás robogók, valamint a kerekesszék, vagy akár a kertészek segítségével talicskát, kert szekerek, vagy zsák villamosokkal. ♥ A gumi rámpák célja, hogy gyengítse a hatása kerék vagy a jármű köszönhetően a sokk abszorpciós, illetve a zaj csökkentésére képességét. ♥Értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármilyen probléma során a megrendelés vagy a fogadó folyamat, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi lesz az ön számára a legjobb szolgáltatást. ♥ Alkalmas utak, lépcsők, parkolók, gyárak, lakosok, kisboltok, szálloda, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép.A szabadtéri küszöb földi állítsa be lehet véglegesen telepíteni a nagy forgalmú területeken, használja az integrált szerelési lyukak alján minden rámpák, Funkciók, texturált felület fokozott súrlódás/tapadás, illetve ferde szakasz nyomait.Név : Gumi Ramps Material : rubber Size : 50x28x8cm The alsó tér kártya nyílás lehetővé teszi, hogy a víz kering, valamint megakadályozza, hogy esővíz gyűlik össze.Használhatod a mobilitás robogó, rámpák, a konyhában, gyep, még a kocsifelhajtót.Csomag tartalma : 1*Gumi Rámpa.megjegyzés : 1. Lehetővé teszi, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.2. Lehetővé teszi kis kromatikus aberráció miatt különböző felbontás a kijelző.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak