Hälsa och Du

Agromax var man kan köpa?
Du får en karta ansökningsprocessen vägledning om timing och metod samråd under hela säsongen. Vinter – Autumn behandling av spirande hastighet av 1 liter. per hektar, följt av en standard system för att förbättra vete rotskottsstadiet och vinterhärdighet. När transplantation framställning av en arbetslösning för bevattning hastighet av 1 liter.


avsluta sin behandling av rättsfall nr A / 2020 av 18/03/2020 i första hand. Organisationen av sökanden, mängden av de anspråks rubel.


avsluta sin behandling av rättsfall nr A / 2020 av 2020/03/03 i första hand. Information om deltagande OOO “Volga Oil Company” i anbuden

inte hittas.


Det finns uppgifter om deltagande i organisationen i 9 avslutade skiljeförfaranden. Nied av karantän certifikat och sorter. För elit frön är försedda med alla handlingar för de statliga subventioner för elit frö. Frön av vintergrödor för implementering i höstsådd 2020 Säljare är långt samtal för köparen att göra ett köp tron ​​att så kallade gödsel mer.


Marken vi har en mycket dålig stenig och skörden var alltid ödmjuk. Men så sent som förra året, när vi försökte det gödningsmedel. Organisationen Ltd “Agromax” Recorded juli 21, 2005 och är belägen på adressen Moskva, gata Magistralnaya 3-I, D.


På det jag hört från min vän att hotellet låg också. När våren flyttade vi till ett nytt hem, en säng gjord av marken, jorden var lera plus en nordlig klimat. Ärligt talat, jag tror inte att – som kommer att växa, jag misstänker att vi “sparat” detta är vad gödsel

.

Det finns en stor efterfrågan bland stora gårdar, företag och holdingov.Udobrenie utmärkt! Allt som fotografierna odlas med hjälp av densamma. Hade aldrig visat sig att uppnå denna avkastning.


Alla köparna var nöjda med hur den resulterande rabatt och kvaliteten på inköpta fordon. Min granne såg mig gödsel för att odla marken och bad skilsmässa eller inte, allt som är skrivet om det?


Vi är glada att erbjuda dig tjänsterna i urvalet och utbudet av jordbruks (special) utrustning och reservdelar till den.


Agromax

Delar (

Det främjar aktiva tillväxt, återställer och stärker rötterna. Jordar för kaktusar och suckulenter från gödsel komplexet. Det främjar aktiv tillväxt, stärker rotsystemet. Zeoliter används för att filtrera akvarier och som fodertillskott för djur och fåglar. Mer i vattenfilter, eftersom zeoliten har en absorberande verkan.Organisationer delad INN, OGRN, Okpo. Som ni vet, det gäller Kombinera och foder linje ROSTSELMASH. Enligt villkoren i programtillverkaren ger bönderna en rabatt på 15% för tillverkade utrustningen, och regeringen subventionerar rabatt. Under de två åren av sin verksamhet har programmet vunnit stor popularitet bland bönder Belgorod. Endast i 2014, har sålt 30 enheter av spannmål och foderutrustning till lantbrukare, stora gårdar, innehav av Belgorod-regionen.


  • Av tradition, samlade hon världens ledande tillverkare av jordbruksmaskiner och utrustning, som presenteras för bönder i vår och angränsande regioner i sin avancerade design
  • Resultatet av jordbearbetning -. Elimineringen av ogräs och olika skadedjur, bevarande och ackumuleringen av fukt i marken.

  • Så, bara ROSTSELMASH, tillsammans med dess officiella återförsäljare i Belgorod-regionen LLC “Agromaks” presenteras på en gång tre modern jordbruksteknik modell.
  • Harvester ACROS 580 traktor MÅNGSIDIG 305 och trailer sprutor MÅNGSIDIG 305 PS-850 ockuperade en central plats i utställningen “BelgorodAgro 2014».
  • i montern av ‘Agromaks’ förvaltare av jordbruksföretag i regionen fått information inte bara på den presenterade jordbruksmaskiner Belgorod, men också för hela linjen ROSTSELMASH maskiner.

Information om deltagande OOO “Auto Cruise” i anbud hittats. Information om deltagande i organisationen i skiljedom spelar ingen roll. Den nya rättsfallet nr A / 2020 från 2020/03/03 sökanden, mängden av de anspråks rubel. Den nya rättsfallet nr A / 2020 från 2020/03/18 sökanden, mängden av de anspråks rubel.


Den huvudsakliga aktiviteten är “Övriga grossist” ytterligare verksamheter 21 st. Aktiebolag “Agromax” har godkänt kapital i mängden RUB.


Denna innovativa utveckling av inhemska agronomer kan uppnå ökad avkastning, utan behov av konstgödsel. Medel aktivt används som bete, är det också används för blötläggning frön. Detta biogödsel är perfekt för sprutning och vattning, befrukta dem jordgubbar till det började bära frukt.


Din webbläsare stöder inte JavaScript! Att arbeta korrekt måste aktivera JavaScript. Mineral koncentrerat gödningsmedel för övergödsling av krysantemum.


producera vätskematningsgödnings mikro

Under 2019 bolagets vinst uppgick till 3.845.000. Generaldirektör för aktiebolag “Agromaks” Gorbatov Sergey. Den huvudsakliga verksamhet är partihandel av jord- och skogsbruksmaskiner och utrustning, inklusive traktorer. Fosfor – stimulerar växters tillväxt, ökar produktiviteten av jordbruks- och trädgårdsgrödor, proteinhalten i fröna. Agromax är ett mycket effektivt medel genom vilket förvaltar att påskynda tillväxten av grödor.


Den huvudsakliga aktiviteten är odling av grödor. Företaget leds Chikin Alexander.


biogödsel vozrozhdenieOtzyvy om gödsel Agromaks består uteslutande positiva. Produkter som tillverkas bildar praktiska påsar, och i kontakt med jorden är ständigt aktiv. Allt detta bekräftas av köpare som är mycket nöjda med resultatet av tillämpningen av den unika bioudobreniya.Stalo intressant som ett sätt att påverka min trädgård. Faktum är att tillväxten av tomater och potatis ökat. Biogödsel i PavlodarStalo intressant som ett sätt att påverka min trädgård.

Inte undra priobrela.Rol kemi för att öka produktiviteten i jordbruket kulturAgromaks – biogödsel, som är

patenterad, har certifierats, testade och testade upprepade gånger. Används inte bara i personliga gårdar.


förbättrar smaken kvalitet, ökad produktivitet. Allt detta bekräftas av köpare som är mycket nöjda med resultatet av tillämpningen av de unika bioudobreniya.K olika nyheter jag med intresse och samtidigt med en viss misstro. För länge sedan jag inte stött på en kvalitetsprodukt. Organisationen ‘aktiebolag “Agromax”‘ registrerades 20 mars, 2015 på adressen Tula-regionen, Uzlovaya District, Khitrovo, Bldg 98.


Butiker av växtskyddsmedel och gödningsmedel i Moskva

gödsel från aska för kinakål gödsel från aska för krukväxter Stimulatorer för växternas tillväxt är för närvarande den biogödsel Agromax köpte mer än 100 tusen. Människor, och vi har fått många positiva recensioner. en ny generation av produkter verkligen fungerar på resultatet.


Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *