LOVTEX Ágyban Párnák Alszik - Normál Méretű Párna Készlet 2, Puha Plüss Párna Kivehető a Bambusz Párna Borító - Standard Méretű(20x26)

LOVTEX Ágyban Párnák Alszik - Normál Méretű Párna Készlet 2, Puha Plüss Párna Kivehető a Bambusz Párna Borító - Standard Méretű(20x26)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 5398.65
Az összeg:

✨MAXIMÁLIS KÉNYELEM - LOVTEX ágyban, párnák készült bőr-barát jacquard cserélhető Bambusz fedezi, ami a párnák több kényelmes, puha.Különböző, a hétköznapi le alternatív párnák. ✨BOLYHOS, TÁMOGATÓ - Ezek a készlet 2 párnák töltött le, mint a mikroszálas, amely egyensúlyt teremt támogatást, de a gyakorlatban nagyon jól.Alszik, mint "egy meleg ölelés a fej-nyak", kényelmes, barátságos. ✨TÖKÉLETES FIT - Normál méretű párna intézkedés 20"x26".Akár nyaki fájdalom, hátfájás, oldalán talpfa, vissza talpfa vagy a gyomor talpfa, a párnák úgy tervezték, minden alvó pozícióba. ✨GÉPBEN MOSHATÓ - A párna fedezze fel van szerelve egy láthatatlan cipzár, ami nagyon kényelmes szétszerelés, mosás, tisztítás.Annak érdekében, hogy meghosszabbítja az életet a párnát, javasoljuk, mosás, a párna terjed helyett mosás a párna közvetlenül. ✨NAGY AJÁNDÉK - le alternatív párnák lehet egy varázslatos, értékes ajándék, hogy a család vagy a barátok.Okleveles által Oeko-tex, a párna fedelét, majd bársonyos mikroszálas tölteléket, hogy a párnák hihetetlenül kényelmes, hogy biztosítsa a luxus éjszakai alvás.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak