Xolye 1:32 Off-Road Jármű Modell Szimulációs Alufelni Autó Modell Gyermekek Játék Autó, Ajándék Fém Hang, Fény, játékautó, Alufelni Vissza Autó Modell (Szín : Fekete)

Xolye 1:32 Off-Road Jármű Modell Szimulációs Alufelni Autó Modell Gyermekek Játék Autó, Ajándék Fém Hang, Fény, játékautó, Alufelni

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 6355.80
Az összeg:

1. Anyag : kiváló minőségű alufelni, illetve műanyagból készült, az autó tartós, erős.Autó mérete : 15*6.8*5 cm-es. 2. Funkció : megnyitja az ajtót, majd húzza ki egy bizonyos távolságot.Miután elengedte a kezét, az autó automatikusan előre.Hang, fény által kiváltott nyomja meg a kereket, vagy kinyitja az ajtót, a hátsó kerék a funkció a visszatérő erő. 3. Egyedi design : A játék autó simán fogja meg a sík úton, a földön.Ez a nyomás, ellenállás, kopásállóság.Ez is egy gumi abroncs, valamint alufelni karosszéria. 4. Ez lehet használni a gyermekek játszanak, vagy, mint oktatási eszköz, hogy megkönnyítse a gyerekek megértsék a jármű szerkezeti kialakítása.Ez egy ajándék, oktatási játék, küld szeretteit, küld barátok, elküldi a gyerekeket. 5. Gondtalan vásárlás : Az ön elégedettsége a legfontosabb.Ha bármilyen kérdése van arról, hogy a termék minőségét, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, mi lesz az ön számára kielégítő megoldást.A játékautó, feszített oda-vissza.Ez is gumi, gumik, valamint egy alumínium burkolat.Ez a nyomás, ellenállás, kopásállóság.Húzza vissza dia.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak