Legjobb ár-Érték Kőhárs a Wisconsin USA-ban. Prémium 1,5 X 1,5 X 6 hüvelyk Faragás/Farigcsálni Fa Blokkok használata, a Kezdőtől a Szakértő.

Legjobb ár-Érték Kőhárs a Wisconsin USA-ban. Prémium 1,5 X 1,5 X 6 hüvelyk Faragás/Farigcsálni Fa Blokkok használata, a Kezdőtől a Szakértő.

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2293.65
Az összeg:

A Készlet Tartalmaz 6 darab 1-1/2 X 1-1/2 X 6 hüvelyk Wisconsin Kőhárs.Kőhárs ismert, hogy könnyű munka, puha, könnyű, az egyik legalkalmasabb fa fajok kézi faragás.Takarítson meg időt, pénzt, csak fogd meg a fafaragás kést, vagy farigcsálni kés hozza 1000 ötleteket az élet. ????KŐHÁRS FAFARAGÓ KÉSZLET TÖKÉLETES AZOK SZÁMÁRA, ÚJ, VAGY TAPASZTALT A VÁGÁSOKAT, FAFARAGÁS.Kőhárs ideális fa sok woodcarvers.A puha, finom, még akkor is, textúra, hogy könnyű vele dolgozni, míg a sápadt, feltűnő színű, nem von le a faragott minták a késztermék (ami szintén megkönnyíti a festék). ????A LEGMAGASABB MINŐSÉGI KŐHÁRS FAFARAGÁS BLOKKOK.Fáradt készletek értékesítése erdőben alkalmatlan faragás be.A fafaragó készlet 100% - ban Az USA-Ban Készült.Ne tévesszen meg néhány eladási importált fa tömb.Büszkék vagyunk arra, hogy az ajánlat a legmagasabb minőségi fafaragó készlet, fenntartható betakarítás, marás szállított teljes egészében az USA-ban, az Amerikai munkások. ????ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT!Mi egy kis, Családi Tulajdonban lévő, üzleti található a NE USA-ban.Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a gyártás a legjobb választás Kőhárs Carving Szett.Ha bármilyen okból nem elégedett a választékot kínálunk egy 100% - os pénzvisszafizetési GARANCIA!.Hagyja, hogy a fa, illetve a kés elvonja a napi hangsúlyozza, hogy a modern élet.Carvers tudom, az érzés, hogy elvesztette a projekt néha egy pár percre sokszor órákig.Egy kis szünetet, bárhol, bármikor.Egy blokk egy kést is lehet faragni.Függetlenül attól, hogy egy minta, vagy szabadkézi, öröme az, hogy mi van elrejtve a fa.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak