Lélegző 3-Rétegű Szövet Maszk Újrafelhasználható Állítható Fül, Hurok, Mosható Fekete Pamut Maszk a Tizenéves/ Kis Arcát, a Nők (Pack 4)

Lélegző 3-Rétegű Szövet Maszk Újrafelhasználható Állítható Fül, Hurok, Mosható Fekete Pamut Maszk a Tizenéves/ Kis Arcát, a Nők (Pack

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2293.65
Az összeg:

100% Pamut; 3 Rétegben. 1. Méret : M(S) illik ifjúsági/ felnőtt nők, akik kicsi (kicsi) arc, tini fiúk, lányok több mint 12 éves, de egy nagy gyerek 7-12 éves.Kérjük, tekintse meg a méret, mérés (5.5*3.74(fél) inch). 2. Puha Anyaga : 3 rétegű szövet szövet, szuper puha, jól szellőző, tartós, kényelmes; a Középső réteg, majd a Belső réteg anyaga 100% Pamut; Külső réteg hálós anyagból. 3. 3 D-s Tervezés : A pihe-puha, könnyű maszk 3 D-s arc szerkezete, a középső( orr rész) hozzáteszi, lélegző tér, elasztikus, állítható fül hurkok segít, hogy illeszkedjen a legtöbb arc formák. 4. Alkalmazása : Ideális a mindennapi használatra - kültéri/ beltéri tevékenységek, anti pollen, köd kevesebb, hamu, por/ bizonyítéka.Nagy a tizenéves diákok vissza az iskolába.Egy tisztességes ajándék Karácsonyra, Valentin-Nap, születésnap, stb. 5. FYI : Van, 3 méretben a többször használható, mosható, 3-Rétegű maszk.A másik két méret : L Méret(M) illeszkedik a legtöbb felnőtt nők, mind a férfiak a szabályos arc, méret, Méret X-Nagy illik a felnőttek nagyobb arc, alapvető, hogy a férfiak, akik nagy arc, még a szakáll.Kérjük, Látogasson el a Yarehand Áruház minden méretben. 6. Kezelési útmutató : Mosás, mielőtt első alkalommal használja.Mossa meg a kezét, finoman, gép mossa a ruhákat, táskát.Nem fehéríthető.Nem száraz, tiszta.Szárítható, alacsony, vagy feküdt.Nem öblítő.Mérete : M(S) illik ifjúsági/ felnőtt nők, akik kicsi (kicsi) arc, tini fiúk, lányok több mint 12 éves;.Méret L(M) illeszkedik a legtöbb felnőtt nők, mind a férfiak rendszeres arcát méret;.Méret X-Nagy illik a felnőttek nagyobb arc, főleg a férfiak, akik nagy (szakáll) arca.Mérete : M(S) illik ifjúsági/ felnőtt nők, akik kicsi (kicsi) arc, tini fiúk, lányok több mint 12 éves;Méret L(M) illeszkedik a legtöbb felnőtt nők, mind a férfiak rendszeres arcát méret;Méret X-Nagy illik a felnőttek nagyobb arc, főleg a férfiak, akik nagy (szakáll) arca.Kérjük, Látogasson el a Yarehand Áruház minden méretben.Vagy Ellenőrizze, hogy az elem alatt.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak