A férfiak Rajzfilm Nők Szája Unisex Reuseable Minta Fél Arcát Tokos Medve Por Maszkok Fekete Kerékpáros Por Pamut Anti Anime Fekete Halloween party, gumi, latex, állati maszkot, regény, Ha ( Szín : D-1 )

A férfiak Rajzfilm Nők Szája Unisex Reuseable Minta Fél Arcát Tokos Medve Por Maszkok Fekete Kerékpáros Por Pamut Anti Anime Fekete

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3267.00
Az összeg:

Típus : állat.korcsoport : felnőtt.fedezze terület : alsó fél arcát.alkalom : fél.modell száma : 1. Típus : animalage csoport : adultscover terület : alsó fele faceoccasion : partymodel száma : 1mask anyag : other Buyers notice1. A színes difference All a baba el, kedves, a szín különbség annak köszönhető, hogy a fényerő, kontraszt, valamint egyéb tényezők a személyes kijelzőn, így a szín jelenik meg a mély, vagy sekély, így a szín különbség nem lehet garantálni. (Kérjük, legyen óvatos a vásárlók, akik túl válogatós a termék a)2. A size All baba kézzel mért nincs 1-2 CM hiba, de mi megpróbáljuk a legjobb, hogy elkerüljék a hiba tényező.3. Miután sales Pro, fesztivál termékek rendkívül érzékeny, nem támogatják a vissza csere, törődj gondosan lövés!.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak