Csúszásmentes Telefon Pad, 4-az-1-es Autó Multifunkcionális csúszásgátló Szőnyeg kopásálló Járművek, Mobiltelefon tartó Állvány , 360 Fokos Forgatható Telefon Jogosultja (A)

Csúszásmentes Telefon Pad, 4-az-1-es Autó Multifunkcionális csúszásgátló Szőnyeg kopásálló Járművek, Mobiltelefon tartó Állvány , 360

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1753.65
Az összeg:

[Magas minőségű anyagokból ] Egy egész darab multi-funkcionális, anti-slip mat, nem bonyolult, a telepítési eljárásokat, nem mágnes, csavarok vagy összetettsége, tapadókorongok, csak használni. [ Magas minőségű PVC anyag] Ez az olaj ellenállás, rugalmasság, kopásállóság, öregedés, tapadás ellenállás, Egészségügyi, valamint nem sajátos illata, hogy az autó környezet friss. [ 360 fokos forgatható telefon holder] A mobiltelefon-tulajdonos, csúszásgátló szőnyeg lehet forgatni 360 fokban, függetlenül attól, hogy vízszintes vagy függőleges képernyőn, beállítható lesz, hogy megfeleljen a különböző betekintési szög.Mivel a forgó jellegű, a kijelző állni, eldöntheti, hogy elrejtse a kapcsolatot number.By a mellékelt digitális matricák (6 csoport), még akkor is, ha kint a kocsi ablakán, még mindig lehet látni a szám egyértelműen. [Built-in aromaterápiás doboz ] Az autóipari csúszásgátló pad célja a négylevelű lóhere lyuk szélén.Közvetlenül is beszúrhat a kedvenc aromaterápiás stick (nem tartozék), hagyd, hogy izzad illat a lyukon keresztül, valamint a diffúz egyedi szag be a kocsiba.Adunk el két aromaterápiás botok, bár egy friss, kényelmes helyet. [ Hideg fény] A csúszásgátló szőnyeg elnyeli a fényt, az energiát a nap folyamán meg is bocsát ki király fények este, a romantikus hangulat világítás, töltse ki az autó. 4 az 1-ben funkció : rendszám + mobiltelefon tartó + aromaterápiás + csúszásgátló szőnyeg.Mérete : 25cm X 19cm.Anyaga : PVC.A csomag tartalma : 1 db multifunkcionális, csúszásmentes szőnyeg.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak