Hälsa och Du

Bracelet Bianchi Produktöversikt
BRACELET BIANCHI – en mycket sällsynt art av svart jade. Det viktigaste inslaget i produkten är svart jade Byanshi. Det tillhör den sällsynta halvädelstenar. Produktionen utförs endast på ett ställe, därför upprättades ett monopol. Därför att köpa en produkt från denna sten är billigt fungerar inte.


Enligt historiska data för många hundra år sedan i den kinesiska provinsen har fallit meteorit som lämnade ett stort antal bitar som finns kvar i marken. Och från början började tillverka hemmagjorda jade BRACELET BIANCHI, och sedan använda en smart avslutning på egna behandlings jade stenar. Komposition jade sten innehåller många användbara element

såsom järn, zink, magnesium och kalium. Som på grund av dess positiva effekter påverkar alla förekommande processer vital aktivitet.


Mineralet är särskilt gynnade människor, vars aktivitet är förbunden med ekonomi. I forna tider trodde att jade har många medicinska egenskaper, är denna sten mycket aktivt används i traditionell kinesisk ritualer och medicin.


svart jade: Köp, recensioner

Det förbättrar ämnesomsättningen, vilket sålunda förbättrar matsmältningen och normal avföring. Svart jade påverkar fortplantningsförmågan, öka sexuell potens hos män och kvinnor ökar sexuell lust. Stenen har en positiv effekt på hela kroppen och alla inre organ, föryngrar han kroppen genom att bromsa åldrandet på cellnivå. Armbandet har en positiv effekt på immunsystemet, observerat att människor som bär BRACELET BIANCHI lider mindre virussjukdomar. Armband hjälper till att lindra smärta vid njurkolik, och eliminera muskelkramper.


I slutet av 2015 började Internet för att vinna popularitet mycket intressant och vacker dekoration – svart armband BRACELET BIANCHI. Gör det från en speciell sten, som bryts i en enda provins i Kina. Tidigare i armband säljs endast i detta land, och dess underbara egenskaper som bara kineserna.


Effekten av Byanshi Armband från Kina:

En anmärkningsvärd egenskap hos denna ras är dess extremt hög hållfasthet – fragment av jade är mycket svårt att dela upp i bitar. Styrkan i jade kan jämföras med goda kvaliteter av stål, skär den under kraft endast till diamant. Färgen på stenen skiftande – från nästan vit genom de minsta nyanser av grönt till nästan svart. Idag kommer vi att tala om särskilt värdefulla klass jade – svart BRACELET BIANCHI

.

tyder arkeologiska bevis för att den redan 7000-8000 år sedan den kinesiska visste denna sten. Vid slutet av den neolitiska perioden, blev cirka 6500 år sedan jade deified som en sten, som tillskrivs den heliga egendom, var det endast minimalt bearbetas. används ofta i ritualer cirkulära skivor av jade “pi” att imitera Sky och plattan i form av en kvadrat “y” att imitera jorden. Plattor dekorerad med symboliska bilder av djur användes för försvar från de onda krafterna, sätta dem på bröstet eller midjan. Ett brett utbud av produkter, låga priser, samt rabatter, kampanjer, försäljning och gåvor till alla kunder.


Under årens lopp, läkare och forskare har återvänt till studiet av användbara egenskaper hos denna sten. Och nu, att kunna

göra tester och att genomföra en undersökning på ett djupare molekylär nivå, vi se till att det verkligen användbara egenskaper. NEFRIT – halvädelsten – en symbol för adeln, perfektion och odödlighet. Jade kom till oss från den traditionella kulturen i öst.  • Dessutom hjälper jade perfekt med reumatism.
  • Jag är en kinesisk medicin började nyligen att lita på mer än våra ryska.
  • På natten, sömn åtminstone kan, smärtor det är mycket mindre.
  • Men min artrit som tiden inte räcker för att helt återhämta sig.
  • Därför armband slitage, inte ta bort, i sex månader.
  • svart keramik armband för klockor mig med ett allvarligt problem leder (artrit).

BRACELET BIANCHI

För det andra, en hastig blick på armbandet med polerade och låg vikt av stenarna på den elastiska nog att förstå – något samband med de stenar nefrit inte har. Offer för kommersiella bedrägeri skenande östra mest primitiva föll inte bara föraktade de ädla människorna i Europa “Tartar”, men de själva, så att säga, stöder europeiska värderingar. Och de amerikanska medierna exklusiva, så att säga av värden, inte släpar efter européerna. BRACELET BIANCHI svart jade från Kina aktiverar cirkulationsprocessen, vilket hindrar utvecklingen av hjärtsjukdomar och sänka kolesterol. Rimliga priser, enkel betalning, snabb leverans och ett stort urval av exklusiva tillbehör med natursten – vi uppskattar och älskar varje klient

.

Du kan beställa din favorit smycke på egen hand via hemsidan eller genom att ringa vår manager per telefon. Om du är på jakt efter status och originella gåva till en kollega eller chef, elegant och utsökt armband av jade är det perfekta valet.


Det finns ett utbyte av energi, och stenen ger en person ett positivt flöde. Alla dessa processer sker på cellnivå, hjälper att föryngra kroppen. Byanshi – är en sällsynt typ av ädelsten svart jade. Industriell stenbrytning inleddes 2009, men på grund av populariteten av sina reserver nästan uttömda. När du köper varor värda mer än 5000 rubel leverans är gratis.


Den gamla “Copanca” sten finns endast på platser manifestationer Shungiter och aldrig på marken lydiska stenutlösning. Låt oss börja med det faktum att invånarna i Kina inte köpa någon av armband gjorda av basalt. De finns överallt lusting religiösa ornament och armband av äkta

rysk grönt och blek jade. Bär någon typ av skräp BRACELET BIANCHI, och även så att denna mycket Byanshi rörde kroppen, och de ansåg mauvais ton.


Vi frågade indonesier nyckelfråga, vars svar kan ge viss klarhet om huruvida vi talar om ett och samma sten. Om han kommer ihåg, återstod ett spår av mörk armband. Kines minns att på morgonen på moderns handleden efter armbandet har alltid varit en svartaktig märke. Basalt, inklusive mirakulösa BRACELET BIANCHI aldrig lämna några märken på huden.


I vår webbutik kan du alltid köpa en resa och sportunderkläder, hälso- och skönhetsprodukter, hälsoprodukter. Vi erbjuder saker tillverkade av naturmaterial – kamel, får, hundhår, bomull och bambu, samt införandet av koppar strängar

.

Principen för armbandet är att stenen producerar helande strålar av en sådan längd som motsvarar den mänskliga vågor. På grund av detta finns det en harmonisk blandning av mänskliga och armband.

Nyckel nyanser och sätt att använda armband

Som namnet på detta armband, indonesiska ihågkommen. Nyligen på vår Gemological forum tillfrågades om den mirakulösa … armbandet från den “svarta kinesiska jade” Byanshi.Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *