XWDQ Fém tolltartó,Nagy Kapacitású Asztal Szervező az Asztal,Haza,Diákok,Irodai Többfunkciós Asztali Tároló tolltartó. Hivatal (Szín : Set 1)

XWDQ Fém tolltartó,Nagy Kapacitású Asztal Szervező az Asztal,Haza,Diákok,Irodai Többfunkciós Asztali Tároló tolltartó. Hivatal (Szín

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3415.50
Az összeg:

Többfunkciós dekoratív dobozban : Ez tökéletesen hely tollak, ceruzák, olló, távirányító, mobiltelefonok, toll/ceruza, vegye figyelembe, papír, névjegykártya, meg más egyebeket.Ez is ideális elhelyezése kozmetikumok, kefék, vagy ékszerek, könnyű belátni, hogy Úgy néz ki, gyönyörű, illetve törli a rendetlenség az asztalon. ●Magas minőségi vas művészet, jó kivitelezés, könnyen használható, vízálló, tartós, nem furcsa szaga, de ártalmatlan az egészségre.Ez a tolltartó magas szilárdságú, jó szilárdság, tartósság, valamint kopásállóság. ●Szerint rendezve a méret a elemek, könnyen hordozható, a krém, rúzs, púder ecset, valamint egyéb ellátmány külön tárolja, valamint a különböző tárolóhelyek lehet ésszerűen elrendezett szerint a saját szervezeti szüksége van.Egyszerű tároló doboz, high-end design. ●A fő méret a tolltartó 3.5 X3.5 X3.9 hüvelyk.A megjelenés kicsi, de szép, alkalmas a különböző alkalmakkor, íróasztalok, lakások, iskolák, illetve egyéb helyeken is használható. ●Kicsi, könnyű, nem foglalnak el helyet, nagy nyitó design, több tárhelyet.Különböző típusú tárolt termékek külön-külön tárolt szépen, hogy az asztalon rendet, valamint javítja a munka hatékonyságát.Értékesítés utáni szolgáltatás : Ha bármilyen kérdése van a vásárlás után, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi fog válaszolni 24 órán belül.Név : Fém toll holder Material : Metal Shape : other Color:sárga pink Applicable az emberek : a gyermekek,Általános iskolai tanuló,valamint haza.Jellemzők : Magas minőségű vas művészet, jó kivitelezés, könnyen használható, magas szilárdságú, jó szilárdság, tartósság, valamint kopásállóság.*Szolgáltatás Tartalma : a különböző mérési eszközök, módszerek, az adatok méret hiba 1~3 cm, kérlek, értsd meg.Minden termékünk venni a kicsit.Mivel a különbség a között, hogy a fény, a kijelző pedig, amikor a lövöldözés, ez általában egy kis szín különbség.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak