150 Pack Dísz Horgok Karácsonyra – Alapvető Karácsonyi Dísz Fogasok – Tökéletes Karácsonyi Dísz Vállfák a karácsonyfa Díszítés (Zöld)

150 Pack Dísz Horgok Karácsonyra – Alapvető Karácsonyi Dísz Fogasok – Tökéletes Karácsonyi Dísz Vállfák a karácsonyfa Díszítés (Zöld)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 808.65
Az összeg:

????TARTALMA : 150 Zöld Fém Dísz Horgok.Nagy a használat során a Karácsonyi dekoráció folyamat.Használja mind a kis, illetve nagy díszek. 2 Méretben is : 75 db ¼ "horgok, valamint 75 db ½" horgok. ????SOKOLDALÚ : A dísz horog tökéletesen megfelel Karácsonyi díszek, lógó Karácsonyi díszek, fa dísztárgyak.Rendkívül egyszerű a felhasználása.Könnyen lefagy, vagy vegye le a díszeket le a karácsonyfát. ????EXTRA ERŐS : Dísz Horgokkal készülnek erős vas,így azok erős ahhoz, hogy akár 50 gramm. ????ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ : A Karácsonyi dísz horgok képesek használni, mint again.By a mi Karácsonyi horgok hozzá néhány extra ünnepi nézd meg, hogy a Karácsonyi díszek. ???? 30 Napos pénz-visszafizetési garancia.Hol használjuk : az Akasztás Karácsonyi dísztárgyak bármilyen méretű, hogy a fa világítás, így kültéri fa dekoráció - ezekre a célokra a Karácsonyi horgok jól.Vegye figyelembe, hogy ezek a dísz horgok újrafelhasználható!Dísz horgok vannak készült masszív, tartós fém.Kétségkívül ki fognak tartani díszek a fán.Díszítő egy karácsonyfa válik a szórakoztató folyamat a dísz horgok.Leafeon zöld dísz horgok nagymértékben kiegészíti a díszek pedig határozottan maradjon minden faág.A dísz fogasok használható olyan dísz golyó van : üveg, rusztikus, kutya, törhetetlen, mini, túlméretezett, évjárat, kékeszöld, tiszta, vicces, fa, retro, apró, hallmark, miniatűr, bíboros, műanyag, angyal, sötétkék, cukrot, gyerekek Karácsonyi díszek meghatározott, parasztház.Karácsonyi Dísz Horgok vannak matchable minden dísz, színes.Beszerzési a Dísz Horgok, hogy egy 100% - os eredmény!Gyorsan rendet ✮✮✮✮✮ Karácsonyi Dísz Horgok, mielőtt az üzletet köt ki.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak