Hälsa och Du

dr scott recensionDessutom mottagning Dr Scott (extrakt Martino) för att minska andra NSAID och SPV eller ens överge dem. De ukrainska läkare är också en möjlighet att lindra tillståndet hos patienter med artros och förbättra tolerabiliteten genom att tilldela extrakt Martin i effektiv dos. Den medicinska samfundet har möjlighet att prova det nya tillskottet Dr Scott (esparma GmbH, Aristo grupp, Tyskland). Dr Scott innehåller en hög koncentration extrakt MARTIN per tablett – 480 mg

.

Dr Scott (Martin extrakt)

Dessutom, utnämning av Dr Scott att minska NSAID eller helt avvisa dem.

I samband med ovanstående läkare alltmer vid behandling av artros söker nya, alternativa metoder. Analys av den tillgängliga forskning tyder på att detta är ett effektivt alternativ för att extrahera doftande martini (djävulens klo, Harpagophytum procumbens). Det har också uppmärksammat säkerhets dopolnenieov Martin och deras doseringsregimer för behandling av patienter. En metaanalys av 14 kliniska studier utförs i 2007.

är Långvarig användning av extraktet Martini doftande (upp till 1 år) säker och inte i samband med utvecklingen av toxicitet. Följsamhet till behandling hos patienter var 96,4%. Tolerabilitet extrakt doftande MARTIN, överskrider uppenbarligen den för selektiva inhibitorer av COX-2.

Sådana sjukdomar i det muskuloskeletala systemet som artros, artrit, ländryggssmärta och andra har länge upphört att vara en hel del endast äldre patienter. Ofta sjukdomen börjar före 40 år, att bli en “trogen följeslagare” i slutet.

Lagrings dopolneniea Villkor Dr Scott

I en genomgång av resultaten av de kliniska effektstudier Harpagophytum procumbens (djävulens klo, Martin doftande, afrikansk Field smörblomma) med muskuloskeletal smärta. Antagning Martin doftande extrakt i alla typer av muskuloskeletal smärta ledde till att cirka 60% av patienterna dosen minskas eller helt sluta ta icke-steroida och steroida antiinflammatoriska läkemedel. Kanske Martini doftande extrakt effektivitets motsvarar den hos en standarddos av rofecoxib 12,5 mg, men de data som behövs för att tydliggöras. Vid mottagning MARTIN extrakt doftande milda biverkningar (huvudsakligen dyspeptiska tecken) förekommer hos cirka 3% av patienterna som inte överstiger den motsvarande frekvensen med placebo.

Effektiviteten dopolneniea utvärderas av läkare som mycket bra och i 82,9% av patienterna. Patienterna själva utvärderade terapi extrahera H. procumbens som lika effektiva jämfört med föregående behandling i 30,8% av fallen, och i 62,4% av fallen antagna den mer effektiv. Forskarna drog slutsatsen att den höga effektiviteten av de extrakt H. procumbens och att rekommendera det som en primär behandling.

Martin doftande extrakt olika kombinerade verkan av mångsidiga, som uppvisar på samma gång antiinflammatoriska, analgetiska och kondroprotektiva verkningar. På grund av detta annorlunda effekt ansökan dopolneniea Dr Scott baserad extrakt Martin artros åtföljs av smärtlindring, ökad ledrörlighet, minska svårighetsgraden av lokal inflammation symptom. Effektiviteten det är jämförbart med standardantiinflammatoriska läkemedel (diacerein, rofecoxib).

försämrade situationen en ökande andel av människor som lider av fetma, eftersom denna patologi lederna löper

större risk. På grund av den bristande överensstämmelsen mellan den mekaniska belastningen på en yta och förmågan att motstå denna belastning utvecklar degenerering och förstörelse av ledbrosk.

Effektiviteten av dopolneniea och säkerhet bekräftas i flera studier. Ribbat et al. Det visades att extraktet H.

  • De granskningspresenterar resultaten av studier av den kliniska effekten av Harpagophytum procumbens (djävulens klo, Martin doftande, afrikansk Field buttercup)
  • Långvarig användning av extraktet Martin parfymerade med muskuloskeletal smärta. (Upp till 1 år) säker och den inte är förknippad med utvecklingen av toxicitet.
  • extrakt mottagning Martin doftande i alla typer av muskuloskeletal smärta ledde till att cirka 60% av patienterna, minska dosen eller helt sluta ta icke-steroida och steroida antiinflammatoriska läkemedel.
  • Kanske extrahera effektivitet martini doftande motsvarar den hos en standarddos av rofecoxib 12,5 mg, men behöver dessa data som skall klargöras

.

Martin doftande extrakt är ett säkert och effektivt komplement för behandling av muskuloskeletal smärta. För att ytterligare utforska denna dopolneniea behovet av att genomföra större studier av högre kvalitet. Tack vare sin effektivitet och frånvaron av negativa effekter på mag-tarmkanalen dopolneniey på grundval av denna anläggning används ofta utomlands och nu Ukraina kan delta i internationell erfarenhet. På den inhemska marknaden företaget «Esparma» är dessutom Dr Scott, finns i tablettform.

Så de nya rekommendationerna från det internationella forskarsamhället artros (2014) kallas hondromodulyatory glukosamin och kondroitin “inte lämpar sig” för alla patienter som en modifierande terapi och “tveksamt” för lindring av symptom. “Den första arbetsuppgiften av en läkare är att inte skada sina egna händer, att inte störa den naturliga läkande effekter av naturen” – ord av den antika romerska läkaren och filosofen Galen i dag är inte förlorat relevans

.

Enligt Världshälsoorganisationen, upp till 20% av världens befolkning lider av ledsjukdomar. Förutsättningarna för den bredaste spridning av den artikulära patologi är som överdriven, snedbelastningar, och en stillasittande livsstil.

En magisk kula som omedelbart kan återställa störd ledfunktion tyvärr ännu inte har uppfunnit. I de flesta fall är behandling reduceras till en lång, ibland många år som får dopolnenieov icke-steroida antiinflammatoriska (NSAID) och hondroprotektorov. Först minska smärta och inflammation, men med långvarig behandling påverkar slemhinnorna i mag-tarmkanalen,

vilket orsakar matsmältningsbesvär, magsår och duodenalsår, och ibland farlig blödning. Långvarig användning hondromodulyatorov såsom kondroitin, glukosamin, i sin tur, kan åtföljas av illamående, kräkningar, buksmärta och andra biverkningar, vilket ytterligare komplicerar behandlingen av artikulära patologier. Dessutom är effekten av dessa dopolnenieov nyligen utmanas mer och mer.

procumbens (Dr Scott) förbättras parametrarna för intensiteten av smärta, begränsad funktion, svårighetsgraden av symptom på lokal inflammation och andra inte är mindre än 50% hos patienter med artros och spondylit. På grund av detta, mer än hälften av patienterna helt slutat ta NSAID och steroid dopolneniey (i 60,3 och 56%, respektive). Den totala graden av engagemang av patienterna var 96,4% för behandling.

Varje tablett innehåller torrt extrakt av H. procumbens (Martini extrakt) i hög koncentration – 480 mg

.

tidskriften “Pain lederna. Ryggrad ‘Volym 7, №1, 2017

Dr Scott

I världen finns ett växande intresse för dopolnenieam skapas baserat på naturliga ingredienser. Naturligtvis är det nödvändigt med en detaljerad studie av deras egenskaper, men effektiviteten och säkerheten för dessa dopolnenieov tillåter dem att framgångsrikt konkurrera med syntetiska medel. Vegetabilisk tillsats Dr Scott baserade extrakt H. procumbens (Martini extrakt) med en mångfacetterad verkan – antiinflammatoriska, analgetiska och kondroprotektiva värdiga att inta en viktig plats bland de medel för behandling av inflammatoriska och degenerativa sjukdomar i lederna och ryggsmärtor. Dr Scott har kondroprotektiva egenskaper genom inverkan av ett extrakt av roten av verksamma ämnen Martin doftande, men det är verkligen ett tillfälle att bekanta sig med egenheter av effekterna av denna växt nära.

Dr Scott i Moskva

Den aktiva substansen i kompositionen MARTIN doftande inhiberingssignal inflammatoriska mediatorer, såväl som mediatorer av brosknedbrytning, inklusive tumörnekrosfaktor-α, interleukin-1β, matrismetalloproteinas, kväveoxid och elastas. Med detta tillägg, antiinflammatorisk och analgetisk verkan, att hämma syntesen av inflammatoriska cytokiner, bidrar till undertryckande av matrismetalloproteinaser i kondrocyter som kan bromsa utvecklingen av inflammatoriska processer. Och nu allt detta mer i detalj.

Du kanske också gillar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *