EKRPN Többcélú 3pcs/sok 45cm Állítható 1.5 Rozsdamentes Acél Link Univerzális Lánc Nyaklánc DIY Ékszerek Kubai Láncok, Hogy a DIY Kézműves (Fém Szín : Rose Gold)

EKRPN Többcélú 3pcs/sok 45cm Állítható 1.5 Rozsdamentes Acél Link Univerzális Lánc Nyaklánc DIY Ékszerek Kubai Láncok, Hogy a DIY Kézműves

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2592.00
Az összeg:

A széles körű alkalmazás : jó DIY ékszer készítés, kézműves projekt, dögcédulákat, meg sok más is használ.Által készített magas minőségű rozsdamentes acél alapanyagok,a divat, valamint tartós.Adhat hozzá néhány kedvenc varázsa, vagy medálok, hogy a láncok, hogy a saját, személyre szabott karperec karkötő.Jó különböző célokra, például ékszer gyártás, nyaklánc gyártás, ravaszkodó, valamint DIY.A rozsdamentes acél lánc megfelelő, cserélje ki a medál nyaklánc, zsebóra lánc stb.Tökéletes a DIY ékszer készítés, hozzá bármilyen varázsa, vagy medálok, hogy a saját, személyre szabott lánc nyaklánc, karkötő, lánc, bojt, réteges lánc, test ékszer vagy egyéb kézműves.Kreatív, Értelmes.Anyag : rozsdamentes steel Size : mint a picture Length : 45cmwidth : 1.5 mm Color : mint a picture Package : 3pcs/lot Attention : 1. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kép nem mutatja a tényleges méret, lásd a Leírást a méret részleteket. 2. Kérjük engedélyezett 1-5mm különbségek miatt kézi mérés, köszönöm.3. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak