24V 5A Kerekesszék Akkumulátor Töltő Professzionális Akkumulátor Töltő Tartozék Csere Robogó Kerekesszék Elektromos Kerekesszék tekerés közben fel is töltheted Motorkerékpár 110‑240V(EU)

24V 5A Kerekesszék Akkumulátor Töltő Professzionális Akkumulátor Töltő Tartozék Csere Robogó Kerekesszék Elektromos Kerekesszék tekerés

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 11986.65
Az összeg:

A 24v 5a töltő alkalmazható bármely elektromos kerekesszék vagy robogó használata lítium‑vas akkumulátor 24 V-os rendszer, széles körben használják.A kimeneti rövidzárlat‑védelem funkciót, a tápegység nem lesz sérült, még akkor is, ha a kimenet rövidre zárni, majd a kimeneti rövidzárlat eltávolítása, az áramellátás még kimeneti általában.A Soft‑start funkció, ellenáll a gyakori váltás kezdődik, anélkül, hogy sérülne a tápegység, de jó hőelvezetés teljesítmény. 24 V 2 A Robogó Akkumulátor Töltő fogad el, jó anyag, stabil szerkezet, biztonságos, környezetbarát, tartós, strapabíró, megbízható, praktikus a használata.Csodálatos helyett a régi vagy törött, a szükséges kiegészítő elektromos kerekesszék, könnyen csatlakoztatható, illetve használatát.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Kerekesszék Akkumulátor Töltő Anyag : ABS Feszültség : 110-240 V Kimeneti Feszültség : 24 V DC Áram : 5 A, Hogyan kell Használni : (1) Távolítsa el az akkumulátort a készülék eredeti. (2) ellenőrizze, hogy a hálózati kábel, elem, vezeték, valamint az akkumulátor csatlakozó vagy egy normális, használható állapotban. (3) ellenőrizze, hogy a kimeneti feszültség a töltő kompatibilis a feszültség a csatlakoztatott akkumulátor. (4) Először csatlakoztassa az akkumulátort, hogy a csatlakozó a töltőt, majd csatlakoztassa az áramforrást. (5) Miután meggyőződött arról, hogy a HÁLÓZATI feszültség a csatlakozó megfelel a feszültség választja ki a töltőt, csatlakoztassuk a hálózati kábelt a töltőhöz, majd dugja be a csatlakozóaljzatba.Általánosságban elmondható, hogy azok után, hogy a tápkábel megfelelően van csatlakoztatva, a hálózati jelzőfény (vörös fény) világít jelezve, hogy a boot. (6) Ha a töltés elindul, a töltési állapot kijelző megmutatja, narancssárga fény, amikor a töltés, majd a sor, hogy egy zöld fény, amikor a töltés befejeződött.A csomag Lista : 1 x Töltő 1 x hálózati Kábel 1 x Kézikönyv 2 x Biztosítékot.

Tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wheelchair Battery Charger
Material:
ABS
Voltage:
110-240V
Output Voltage:
24V DC
Current:
5A
How to Use:
(1) Remove the battery from the original device. :
(2) Confirm that the power cord, battery cord, and battery connector are all in a normal and usable state. :
(3) Confirm that the output voltage of the charger is compatible with the voltage of the connected battery. :
(4) First connect the battery to the connector on the charger, and then connect to the power source. :
(5) After confirming that the AC voltage of the socket is consistent with the voltage selected by the charger, connect the power cord to the charger and plug it into the socket. Generally speaking, after the power cord is plugged in, the power indicator (red light) will light up to indicate the boot. :
(6) When charging starts, the charging status indicator will show an orange light when charging, and it will turn to a green light when the charging is completed. :
Package List:
1 x Charger :
1 x Power Cord :
1 x Manual :
2 x Fuse :

A vásárlók is választanak