Rally Mellkasi Bővítő Hagyományos Kezelni, Tavaszi Izom Húzza Tréner Képzés Multi-Function Fejt Húzza, Otthoni Fitness Gépek Fizikai Terápia (Szín : Lila)

Rally Mellkasi Bővítő Hagyományos Kezelni, Tavaszi Izom Húzza Tréner Képzés Multi-Function Fejt Húzza, Otthoni Fitness Gépek Fizikai

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 10381.50
Az összeg:

☆ Magas rugalmasság, valamint szakítószilárdság, lehetővé teszi, hogy a teljes, mind a nagy teljesítményű sport. ☆ Építeni a mellkas, latissimus, váll, tricepsz, valamint az egész izmok. ☆ Nem könnyű megtörni, valamint deformálódik után ismételt nyújtás.Biztonságos, nem laza, csúszásmentes fogantyú, kényelmes markolat. ☆ Könnyű, könnyen hordozható, illetve tárolni, hogy egészséges maradjon otthon, vagy bárhol az irodában. ☆ Alkalmas a férfiak, mind a nők.Alkalmas erősítő edzés sehol.Tartozékok közé kézitáska.Lehet, hogy a ellenállás zenekar egy hátizsákot vagy bőröndöt a könnyű hordozhatóságért.Akár otthon, a tornateremben, az irodában, a hotelben, vagy a parton, lehet gyakorolni.Többfunkciós hasi lifter Build a mellkas, latissimus, váll, tricepsz, valamint az egész muscles It nem könnyű megtörni, valamint deformálódik után ismételt nyújtás.Biztonságos, nem laza, csúszásmentes fogantyú, kényelmes markolat.Alkalmas a férfiak, mind a nők.Alkalmas erősítő edzés sehol.termék információ : Szín : lila, blue Size : 25cm * 32cm Material : pu műanyag + acél cső + spring Applicable, hogy : fitness, fogyás, férfiak, nők, children Features : könnyen hordozható, lehet gyakorolni bármikor, bárhol, lépésről lépésre gyakorlat képes jó results Note : Kézi mérések lehet, hogy egy kis hiba.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak