Shanrya Verejték‑Bizonyíték Kezelni szilikontok, porálló Kezelni Szilikon tok PS5 Pontosan meg Szilárdan a Haza PS5 Vezérlő Kültéri(Fehér)

Shanrya Verejték‑Bizonyíték Kezelni szilikontok, porálló Kezelni Szilikon tok PS5 Pontosan meg Szilárdan a Haza PS5 Vezérlő Kültéri(Fehér)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3996.00
Az összeg:

Nyomtatás szilikon borító bőr esetben nyújt kényelmes, izgalmas, de megakadályozza, hogy csúszik, ha játék.A fogantyú illik pontosan, majd pedig határozottan, rázás nélkül, helyreállítása az igazi érzés kezelni.Ez kényelmes szállítására, valamint megakadályozza, hogy a kárt az adatkezelő a sokkok, karcolások.Ez illik a PS5 vezérlő tökéletesen, hogy a funkció tartja vezérlő, tiszta, szép.Magas minőségű szilikon anyag támogat teljes mértékben védelem, amely erős, kopásálló.Szolgáltatás : 1. Magas minőségű szilikon anyag támogat teljes mértékben védelem, amely erős, kopásálló.2. Nyomtatás szilikon borító bőr esetben nyújt kényelmes, izgalmas, de megakadályozza, hogy csúszik, ha játék.3. Ez illik a PS5 vezérlő tökéletesen, hogy a funkció tartja vezérlő, tiszta, szép.4. A fogantyú illik pontosan, majd pedig határozottan, rázás nélkül, helyreállítása az igazi érzés kezelni.5. Ez kényelmes szállítására, valamint megakadályozza, hogy a kárt az adatkezelő a sokkok, karcolások.Hogyan Használjuk Fel a kart a szilikon védő shell Specification : Elem Típus : Szilikon Védő Fedél PS5 Material : Silicone Applicable termékek : A PS5 Csomag Lista : 1 x Szilikon Védő Fedelet.

Tulajdonságok

Item Type:
 Silicone Protective Cover for PS5
Material:
Silicone
Applicable products:
  For PS5
Package List:
1 x Silicone Protective Cover :

A vásárlók is választanak