Új Blink Kültéri Kamera Ház, valamint Tartóval, 3 Csomag Védő Fedelet, majd 360 fokban Állítható Hegy Pislogott Sync Modul Aljzathoz Csatlakoztatni a Pislogott, Kamera, Biztonsági Rendszer (Fekete)

Új Blink Kültéri Kamera Ház, valamint Tartóval, 3 Csomag Védő Fedelet, majd 360 fokban Állítható Hegy Pislogott Sync Modul Aljzathoz

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3103.65
Az összeg:

【Tervezett Pislogott Kültéri Kamera】Ez a tartozék készlet kompatibilis Pislogott Kültéri Kamera Otthoni Biztonsági Rendszer.Védi a Pislogott Kültéri kamera mindenféle potenciális kár minden körülményt, és meghosszabbítja a készülék élettartam. 【Magas Minőségű Anyagok】Készült kiváló minőségű műanyagból, stabil, tartós, a kamera ház is szerepet játszik a szél, eső, napsütés, hó, majd hirtelen támadás a kis állatok.Ez nem befolyásolja a 2-utas audio vagy az éjszakai látást. 【Stabil Kamera Konzol】Nyújt 360°forgó betekintési szög nélkül vak a helyszínen maradt, állítható, hogy bármilyen szögben akarsz.Csavaros rögzítési alap, hogy Villog a fényképezőgép stabil, mind a fal, mennyezet, biztosítsa, hogy a háztartási biztonsági egy kerek megoldás. 【Pislogott Modul Outlet Mount】Jön egy egyéni rövid kábellel, a kilépő mount működik, az eredeti töltés blokk.Nem hosszú kábel lóg lefelé teszi az otthoni tiszta, rendezett. 【Csomag Tartalmaz】tartalmaz Pislogott kültéri fali tartók x 3 csomag, időjárásálló burkolatának x 3 csomag aljzathoz csatlakoztatni a Pislogott Sync Modul 2 x 1 csomag, a tápkábel NEM tartozék.Az ön elégedettsége a legfontosabb számunkra, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk esetleges problémákat.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak