Fogászati Védő Viasz, 10 Doboz Összesen 5db / Doboz Ortho Viasz, az Emberek, a Fogszabályozó Eljárás(Bíbor (cseresznye ízű))

Fogászati Védő Viasz, 10 Doboz Összesen 5db / Doboz Ortho Viasz, az Emberek, a Fogszabályozó Eljárás(Bíbor (cseresznye ízű))

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1308.15
Az összeg:

Alkalmazza a védő viasz egyenletesen elosztva a vezetékeket a fogszabályozó támogatja, hogy csökkentse a súrlódást, a vezetékek, valamint a szájnyálkahártya.Köztük 5db minden doboz 10 doboz teljes, találkozó a különböző igényeket.Segít enyhíteni, valamint megakadályozza, hogy a rágó irritáció okozta fogszabályozó, illetve egyéb fogászati eszközök.Számos különböző változatban érhető el, válassza ki az ön igényei szerint.Alkalmas emberek fogszabályozó folyamat, elsősorban védi a szóbeli.Szolgáltatás : 1. Alkalmas emberek fogszabályozó folyamat, elsősorban védi a szóbeli. 2. Segít enyhíteni, valamint megakadályozza, hogy a rágó irritáció okozta fogszabályozó, illetve egyéb fogászati eszközök. 3. Alkalmazza a védő viasz egyenletesen elosztva a vezetékeket a fogszabályozó támogatja, hogy csökkentse a súrlódást, a vezetékek, valamint a szájnyálkahártya. 4. Köztük 5db minden doboz 10 doboz teljes, találkozó a különböző igényeket. 5. Számos különböző változatban érhető el, válassza ki az ön igényei szerint.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Ortho Wax Quantity : 5db / box Optional Íz : Narancs (Mangó Íz), Sötét Piros (Cseresznye Íz), Rózsaszín (Barack Ízű) , Zöld (Görögdinnye Ízű.mi-szöveges táblázat td, .mi-szöveges táblázat th{border : .5pt szilárd #000;};.mi-szöveges táblázat{border : 1px szilárd #000 !fontos;}Csomag Lista : 10 x Doboz Otho Viasz .

Tulajdonságok

Condition:
100% Brand New
Item Type:
  Ortho Wax
Quantity:
5pcs / box
Optional Flavor:
Orange (Mango Flavor), Dark Red (Cherry Flavor), Pink (Peach Flavor) , Green (Watermelon Flavor
.w-e-text table td, .w-e-text table th{border:
.5pt solid #000;};.w-e-text table{border
Package List:
10 x Box of Otho Wax  :

A vásárlók is választanak