A NAP Felnőtt Fogköztisztító Kefe 0.6-1.2 mm Fogpiszkáló Fogászati Ellátás DuPont Sörték Fogkefe 5 Színben 10db Fogszabályozás Szóbeli (Szín : E)

A NAP Felnőtt Fogköztisztító Kefe 0.6-1.2 mm Fogpiszkáló Fogászati Ellátás DuPont Sörték Fogkefe 5 Színben 10db Fogszabályozás Szóbeli

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 4858.65
Az összeg:

Előnye a fogköztisztító kefe, fogselyem : A rozsdamentes acélból készült sörték újra fel lehet használni, s nem könnyű megtörni.Minden fogkefe külön védőburkolat, a tisztító kefe könnyen tisztítható, könnyen hordozható.Divatos design.Acél huzal, rozsdamentes acél fogászati ellátás, tiszta fogakat fogak közötti térben, napi fogszabályozó érdekel.Rozsdamentes acélból készült sörték újra fel lehet használni, nem könnyű, könnyen mosható, könnyen vinni divattervezők.Kefe fejét méret : 0,6 mm, Fehér,0.7 mm, Narancssárga, - 0,8 mm-es Piros,1,0 mm, Zöld,1.2 mm, Kék.Anyag : PP anyag,a Du Pont nylon sörték,importált rozsdamentes acél drót.Készlet tartalmaz : 1bag x 10 x fogköztisztító brushes How, hogy kefe : 1. Helyezzen be egy megfelelő méretű fogköztisztító kefe a rés a fogak között, majd óvatosan, mélyen helyezze be a fogak közé.2. Mozgassa az oda-vissza 2-3 alkalommal, hogy távolítsa el a maradék távolítani a teeth3. Tisztítsa meg a fogköztisztító kefe, minden használat után.Javasoljuk, cseréje hetente egyszer.Ha a sörték hajlított, azokat meg kell semmisíteni.megjegyzés : 1. Ne használjon erősen, hogy ne sértse meg a gumicsizma.Amikor a gyerekek használni, a szülők kísérik őket.2. Ne nyelje le.3. Az első használja, kérjük, válasszon 0,6 mm 0,7 mm modell.Kérjük válassza ki a méretet szerint a fogorvos ajánlása.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak