A fokhagymát Nyomjuk meg a gombot, 2 az 1-ben Darált Fokhagyma, Fokhagymás Szelet, Fokhagymás Tisztító Kefe, Illetve Szilikon Cső Hámozó. Könnyű Szorítani, Rozsda Bizonyíték, Könnyű Szorítani, Tiszta, Könnyen Tisztítható

A fokhagymát Nyomjuk meg a gombot, 2 az 1-ben Darált Fokhagyma, Fokhagymás Szelet, Fokhagymás Tisztító Kefe, Illetve Szilikon Cső Hámozó.

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1888.65
Az összeg:

【Magas minőségű Anyagok】Fokhagyma nyomja meg a gombot használja, kiváló minőségű alumínium ötvözetből készült, könnyű, nagy szilárdságú, csúszásmentes fogantyú, de kényelmesebb a használata.Fokhagyma daráló az árú pedig úgy néz ki, szuper high-end!. 【Könnyen Használható】A fokhagyma helikopter van szerelve egy kis szilikon peeling cső.Mielőtt behelyezi a fokhagyma a cső, levágta a fejét, a fokhagyma, tedd egy hámozó, majd használja a kezét. 【Egyszeri Darabolás, majd Szeletelés】A fokhagyma nyomja meg a rozsdamentes acél célja a két lyuk, lehet összetörni, a fokhagyma, a másik vágott fokhagymát, a vékony szeletekre.Csak tedd a hámozott, szegfűszeg bármelyik kamrában lehet Vágni, vagy szelet, fokhagymás, gyorsan, egyszerűen, néhány másodperc alatt. 【Ergonomikus Kialakítás】Ez egy nagyon jó a fokhagyma hámozó, könnyen tisztítható.Csak öblítse le vízzel.A fogantyú a fokhagyma crusher elég hosszú ahhoz, hogy hatékony kart.Ez kényelmes lehet könnyen lenyomva a megfelelő nyomás. 【Többcélú】Mindkét fokhagyma, illetve gyömbér alkalmasak nehéz fokhagyma presser, teljesen zárt vödör fokhagyma, fokhagyma nem szivároghat, csak gyere ki a gödörből.Hántolt kifejtve szegfűszeg, könnyű kezelni.A fokhagyma daráló eszköz is használható szorítani, meghámozzuk, majd szeleteljük. 2 az 1-ben Funkció : Egy könnyen használható, 2 az 1-ben sokoldalú fokhagyma nyomja meg a gombot, amely takarít meg értékes időt a konyhában, ha a zúzás, vagy a fokhagyma szeletelés.Ergonomikus kialakítású, csúszásmentes fogantyúk lesz kényelmes a használata minden kéz méretét.High-end Prémium Anyag : 100% 304 élelmiszer minőségű rozsdamentes acél, anti-rozsda anti-oxidációs, biztonságosabb, tovább tart, mint a cink ötvözet, vagy alumínium.Egyedi, Ergonomikus, Mérnöki Tervezés : A heavy duty építési, hosszabb, szélesebb kezeli teszi ezt fokhagyma daráló kényelmesebb, hogy tartsa meg sokkal könnyebb szorítani.Szuper Könnyen tisztítható : nincs oldalon szivárgás, illetve túlcsordulás.A fokhagyma hopper lehet felborult, majd az egész egységet lehet öblíteni, könnyen vízzel.Egyszerű, tiszta, száraz gyorsan.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak