Séta Kétéltű Aranyos Polip, Tehetetlenségi Tele Polip Gyerekek Játszanak a Vízi Játékok, Nyári Szél-Fel Polip Baba Fürdő Játékok,Polip végezni, Fürdő,Játékokkal, Aranyos Fürdőszoba Kád Partner (Narancs+Zöld)

Séta Kétéltű Aranyos Polip, Tehetetlenségi Tele Polip Gyerekek Játszanak a Vízi Játékok, Nyári Szél-Fel Polip Baba Fürdő Játékok,Polip

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3963.60
Az összeg:

【Rajzfilmek design】 alakja a terméket az alakja egy aranyos polip, kapcsolódik egy bizonyos hossza rák alakú fogantyú, nagy szemekkel kerek szája, nagyon cuki. 【Érdekes játék】 Az óramű design teszi a játék könnyen kezelhető.Nem csak mászni a szárazföldön, hanem úszni a víz egy darabig.a baba tart a polip játék, séta közben, a játék is követni fogja a gyereket mozogni. 【Átfogó képesség javítása】 ez a játék vonzza a baba, hogy ösztönözze a baba járni, a gyakorlatot pedig a baba lába ereje, miközben játszik.A játék elősegíti, hogy a gyermek képes felismerni formák, a képzelet, a szem-kéz koordináció, a motorikus képességek. 【Prémium Anyag】Ez a kiváló minőségű ABS műanyag, tartós, amelyek nem csak reális, hanem erős, biztonságos működését, így kényelmes, hogy megérintse alkalmas a baba kis kezét. 【Széles körben Alkalmazást】 ez javíthatja a gyermekek szellemi fejlődését, szép termék, hogy támogassák a kapcsolat a szülők, mind a gyerekek.Ez is egy nagy ajándék, hogy küldje el a barátok meg a család.Szolgáltatás : 1.Szép dizájn nagyon aranyos vonzza. 2.Wind-up design könnyen kezelhető. 3. Meg lehet úszni a vízben egy kis csavar. 4.Készült prémium anyagból, tartós, sima felületű. 5.A játék segít, hogy a vonat a gyermekek tapintható megismerés, valamint a szem-kéz koordináció során a folyamat játszik.Műszaki adatok : Név : Forgó Szél-Fel Polip-Típus : Mechanikus Játék Anyaga : ABS-Szín : Narancssárga,Zöld, Méret : 25*23*11cm(9 .8* 5.1 * 4.3 hüvelyk) Csomag tartalma : 1/2*Mechanikus Játék Megjegyzések : 1.Mivel a fény, a képernyő beállítás különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. 2.Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak