Haj Eszköz Szervező, Hajszárító tartó Kivájt Design, Biztonságos, Stabil helytakarékos, Falra Szerelhető Hajszárító Tartó (8cm 3.15 a Belső Átmérő)

Haj Eszköz Szervező, Hajszárító tartó Kivájt Design, Biztonságos, Stabil helytakarékos, Falra Szerelhető Hajszárító Tartó (8cm 3.15

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2293.65
Az összeg:

✔ Sokoldalú Hajszárító Jogosultja : Ez a hajszárító engedélyes belső átmérője 8 cm / 3.15 centiméter alkalmas minden méretű hajszárító.A másik oldalon is használható, hogy a hold egy fogkefe, fogkrém. ✔ Kivájt : Ez a hajszárító birtokosa egy kivájt design gyors vízelvezetés károsodásának megelőzése érdekében a hajszárító okozta áll a víz, ha a mosás vagy a fürdés, feltéve, ha a jobb élmény. ✔ Erős Terhelés Kapacitás : Ez a hajszárító jogosult erős terhelés kapacitás, amely biztonságos, stabil, nem félek, hogy kiesek.Nem kell lyukat fúrni a falra.Csak válassza ki a megfelelő falra, majd illessze be egy tiszta, száraz fal. ✔ Helytakarékos : Ez a hajszárító jogosultja van, kicsi, helytakarékos, ez nem vesz el helyet a mosdó, valamint nagyon könnyen a falra akasztani megszervezni az eszközök. ✔ Levehető Design : Ez a falra szerelhető hajszárító jogosult cserélhető design, amely lehetővé teszi, hogy távolítsa el a rendszeres tisztítás, amely több kényelem a tisztításhoz.Specifikáció : Elem Típus : Hajszárító tartó Anyag : ABS Műanyag, PP Termék Méret : Kb. 19 x 9,5 x 9,5 cm / 7.49 x 3.74 x 3.74 a (Kézi Mérés Van Egy kis Hibák) Belső Átmérője : Kb. 8cm / 3.15 Súly : Kb. 242g / 8.54 oz Csomag Lista : 1 x Hajszárító Jogosultja 1 x Nem Nyom Ragasztó Blokk.

Tulajdonságok

Item Type:
Hair Dryer Holder
Material:
ABS, Plastic, PP
Product Size:
Approx. 19 x 9.5 x 9.5cm / 7.49 x 3.74 x 3.74in (Manual Measurement Has Some Errors)
Inside Diameter:
Approx. 8cm / 3.15in
Weight:
Approx. 242g / 8.54oz
Package List:
1 x Hair Dryer Holder :
1 x Non Trace Glue Block :

A vásárlók is választanak