WJDWJ Fém Bükk Fa Fali Polc Fali Dísz Tányér Tároló Állvány Fal Partíció Könyvespolc (Szín : Egy)

WJDWJ Fém Bükk Fa Fali Polc Fali Dísz Tányér Tároló Állvány Fal Partíció Könyvespolc (Szín : Egy)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 11875.95
Az összeg:

A természetes fából készült, ez egy egyedülálló varázsa.Jobb kijelző a különböző dolgokat, mint például a növények, kézművesség, fotó többet.A polc szépen berendezett, a konyha, nappali, hálószoba vagy az irodában.Lógott a falon, egy ablak, vagy a szabadtéri teraszon.Ez egy jó választás az otthoni dekoráció.(Kivéve a dísz fa táblák).A természetes fából készült, ez egy egyedülálló varázsa.Jobb kijelző a különböző dolgokat, mint például a növények, kézművesség, fotó többet.A polc szépen berendezett, a konyha, nappali, hálószoba vagy az irodában.Lógott a falon, egy ablak, vagy a szabadtéri teraszon.Ez egy jó választás az otthoni dekoráció.(Kivéve a dísz fa táblák) Specifikáció : Anyag : Vas+Beech Size : 38*15*10cm Package tartalmazza : 1 DB( a csomag nem tartalmazza a gule) MEGJEGYZÉS : https : 1) Csak a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.2) Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép.3) Méretű lehet, hogy 1-2 cm-es hiba miatt kéz intézkedés.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Kérjük, győződjön meg arról, hogy a helyszín ragasztott egyszer a telepítést kell végezni szerint a telepítési utasításokat.

Tulajdonságok

Material:
Iron+Beech
Size:
38*15*10cm
Package include:
1PC( the package will not include the gule)
NOTE: :
1)Only the above package content, other products are not included. :
2) Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :
3) Size maybe 1-2 cm error due to hand measure. :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Please make sure that the location is glued once and the installation method must be carried out according to the installation instructions. :

A vásárlók is választanak