200 DB Cink Bevonatú Acél Önálló Fúrás Horgonyok,önfúró Gipszkarton Horgonyok Könnyű Alkalmazás Nem Gyakorlat, vagy Lyukak a Falon (100 DB Acél Horgonyok 0.47X1.18 hüvelyk 100 DB cink Csavar)

200 DB Cink Bevonatú Acél Önálló Fúrás Horgonyok,önfúró Gipszkarton Horgonyok Könnyű Alkalmazás Nem Gyakorlat, vagy Lyukak a Falon (100

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 7681.50
Az összeg:

Csomag tartalma : 100 0.47x1.18. (12x30 mm) Acél Rögzíti, 100 Cink Csavarokat.Anyag : a szén-acél, krómozott, sárga cink, hogy nem könnyű, hogy a szórás, a maximális tartósság.A split a bordázott horgonyok bontsa ki a két ellentétes oldalon, ahogy húzza meg a csavart, növekvő gazdaság teljesítménye.Működési Mód : 1. Üsd a terjeszkedés szöget a falba.2. Csavar a rögzített tárgyak együtt.3. Húzza meg a csavarokat, hogy a fix.Összehasonlítva egyezmény műanyag horgony, az acél horgony lehetővé teszi, telepítés, eltávolítás könnyebb lett, megmentettem az energia.Nem Kell Fúrni : nem pusztítja el a fal, nincs fúrás szükséges.Könnyen távolítsa el a csavart & elem elhagyja a horgony a falra újrafelhasználása, valamint a lyuk a falban használat után.A széles körű Alkalmazás : https : A mély szál design szilárdan csatlakozzon az alap anyag, gipszkarton, Eter testület, hőszigetelő tábla, hőszigetelő réteg, könnyű tégla, üreges tégla, stb.Nagyon alkalmas lóg a különböző elemeket, az otthoni dekoráció, mint a képkeret, fali lámpák, függöny, órák, növények, TÉVÉ, Kerékpár, Polc, Hevederek, Szekrény & Dekoráció Rögzítése Függöny, Kalligráfia, Fali Szekrények, festmények, könyvespolcok, a táblák, valamint még sok más.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak