Skönhet

Goji Cream – åsikter och pris, köp nu, var man kan köpa, officiell sida

& nbsp;

Goji Cream bär är ett bra sätt att bevara skönhet och ungdom under många år. Ingående vitaminer och antioxidanter för att återfukta och strama upp huden, minska åldersrelaterade förändringar, bromsa åldrandeprocessen. Verktyget är mångsidig och lämplig för alla hudtyper. För de som söker effektiva och prisvärda anti-aging kosmetika grädde tibetanska frukter blir det perfekta alternativet.

Goji bär har länge använts för hudföryngring

Om Gojibär i kosmetika

I Kina Gojibär från antiken som en symbol för ungdom och skönhet. Frukten är rik på antioxidanter, vitaminer, essentiella aminosyror och dussintals spårmineraler. De innehåller välkända hormon av ungdom och tillväxt -. Somatotropin, som förbättrar strukturen och hudens kvalitet

På grund av den unika biologiska kompositionen, kinesiska bär starta flera mekanismer för återupplivande av huden:

 • förbättra blodcirkulationen och metabolism i vävnader;
 • förhöja lokal immunitet av dermis,
 • stimulerar syntesen av kollagen och elastin.
 • påskynda regenereringen.

Goji bär är perfekt återfukta och ge näring åt huden, släta ansiktsrynkor, förbättra hy och jämnar hudfärg.

Frukterna av Goji anses universella uhodom organ.

De påverkar positivt tillståndet hos både torr och fet hud – rengör och stramar porer, reducerar flottighet, förhindra utslag

.

Goji Cream bär: indikationer och effekt

Den första vårdgivare på grundval av Goji dök upp i Kina mer än 2 tusen år sedan. Naturligtvis var han långt ifrån perfekt, men var mycket populär och var ett privilegium för damer hög samhället. Med tiden har recept komplettera förvandlats och förbättras, men den viktigaste uppgiften av medlen är att stimulera produktionen av kollagen och påskynda celldelning skall upprätthållas.

Goji Cream bär ger en underbar lyftande effekt och korrigerar ansikts oval

tf vid nivån för den papillära skiktet, de molekyler binder fria radikaler och spola ut dem, minska de skadliga effekter på miljön. Vitamin C har en anmärkningsvärd lyftande effekt och järn förbättrar cellulär andning.

Närings egenskaper Goji Cream bär på grund av högt innehåll av karotenoider, vitaminer och mineraler. Flavonoider åstadkomma anti-inflammatoriska effekter, och aminosyror håller aktivt vatten och bära den in i celler.

Omedelbart efter applicering av dermis mättad med fukt, blir mer smidig och ung. Tyvärr, denna effekt varar endast Goji Cream0-Goji Cream2 timmar, så använder en del av den rekommenderade två gånger om dagen.

arbets applicera

Användning Goji Cream bär är inte annorlunda från att använda normal hud medel. Ansökningsprocessen innefattar följande steg:

 1. Rengör ansiktet från makeup rest lotion eller varmt vatten med en lämplig gel.
 2. Tender hud tonic.
 3. På en annan våta dermis mjuka massagerörelser sätta näringskompositionen.
 4. OL>

  I motsats till vad många tror, ​​kan krämen appliceras under ögonen. Han har en sådan lätt konsistens och absorberar så snabbt som inte skadar den tunna och känsliga huden på periorbitalt området.

  ansikte Kräm tillämpas endast på ren hud

  En föryngrande sammansättning behöver inte skölja, men om det stör och orsakar obehag – och det är vad som händer när överkänsliga dermis, ska huden ta bort efter Goji Cream5-20 minuter. Under denna tid har tid att tränga in och mätta vävnad med näringsämnen.

  Möjliga kontraindikationer och biverkningar

  Goji Cream U> rekommenderas efter 25 år. Från denna ålder huden förlorar gradvis sin ton och elasticitet. Innebär dock lämpligt anti-aging inte alla. De viktigaste kontraindikationer för användning kan bli allergiska mot ingredienserna i kompositionen.

  I detta fall, efter applicering av formeln finns det rodnad av huden, klåda och irritation. Kan orsaka finnar eller blåsor fyllda med klar vätska.

  Så om du har varit allergisk mot kosmetika, innan du applicerar Goji Cream, testa, sprida lite av blandningen på vecket av armbågen.

  Kund åsikter visande bild av kosmetologer

  Att bry sig ansikts utformad för att uppfylla alla hudtyper och inte för att provocera utvecklingen av biverkningar. För yttranden från kosmetologer har Goji-denna kräm en stark lyft och föryngrande effekt, stärker huden och bromsar åldrandet av vävnader

  yttrandet från kosmetologer och konsumenter samma -. Skönhetsprodukter baserade på Goji bär och smuttar verkligen föryngrar ansiktet oval

  Specialisterna varnar att för att uppnå en varaktig effekt att använda regenereringsorganet regelbundet, inte från tid till annan.

  objektiv uppfattning av kosmetologer bekräftas av konsument yttranden. De flesta kvinnor notera en lätt och behaglig konsistens av grädden. Sammansättningen absorberas snabbt, lämnar huden av filmen, mycket bekväm och lätt att applicera, har en delikat arom.

  De första tecknen på föryngring visas i en vecka – en kund talar om en utjämning av rynkor och skärpning av ansiktets konturer. Hydratisering av vävnader observeras nästa dag. Efter en månad av konstant tillämpning av hudåkomma markant förbättrade:. Det blir mer smidig och sammetslen, återställer hy, lättar mörka fläckar

  En stor fördel med denna kräm är dess goda hudtolerans av något slag. Lätt att använda verktyg med Gojibär kan flickor även med mycket känsliga dermis, som inte tolererar någon kosmetisk slipning.

  Men vissa kvinnor med torr hud säger att det inte är tillräckligt med näring och fukt. I så fall kan du använda som en daglig sätt mer intensiv delen av natten.

  För att inte tala om de negativa yttranden, som hänvisade till utvecklingen av allergiska reaktioner eller total avsaknad av effekt. Orsaka obehaglig fenomen kan vara tål vissa ingredienser eller köp av en defekt produkt, möjlig med utgånget.

  Var kan jag köpa Goji Cream bär

  Kom ihåg att detta är ett kvalitets ansiktskräm på grundval av Goji frukt som du inte kan köpa i en vanlig apotek eller stormarknad. Det är riskabelt att köpa sådana varor och platser oidentifierade distributörer där priserna ofta för höga och för originaliteten av kosmetika ingen bryr sig. den klassiska anti-aging och fuktgivande Goji Cream frukter kan köpas på Ihere

  Därför, för att undvika förfalskningar och inte för att provocera biverkningar, köpa Goji Cream bär endast från pålitliga leverantörer, till exempel på webbplatsen populära onlinebutik iHerb. Marknads garanterar ett stort utbud av riktigt originella och högkvalitativa kosmetika baserade på kinesiska frukter.

  Så det ger oss Iherb? Låt oss se.

  Face Goji Cream, (Goji CreamGoji Cream3 g) Home Health

  Classic anti-aging botemedel i en burk med en röd lock. I tillägg till extraktet, inkluderar Goji frukt följande värdefulla komponenter:

 • hyaluronsyra;
 • vegetabilisk jättenattljusolja och druvkärnor,
 • retinol;
 • tokoferol;
 • pantenol;
 • aloe vera-juice,
 • grönt te.

Ansikts rengöringsmedel är fri från parabener och doft, absorberas snabbt och lämnar ingen fet rest. Anti-aging fuktgivande formel beroende på den höga halten av antioxidanter och speciellt utvalda ingredienser som är ansvariga för att stärka huden.

Utjämning grädde, super Goji och peptider, anti-aging, från Andalou Naturals

Mycket närande, är denna rika blandning ideal som nattvård. Kvinnor med mycket torr hud kan använda för dagtid.

Näringskompositionen från Andalou Naturals är perfekt för torr och mycket torr hud

Bioactive komplex, som, förutom Goji frukt, är extrahera 8 bär och peptider, har en kraftfull föryngrande och regenererande effekt. Kräm omvandlar aktivt strukturen av huden, stärker och toner, minskar rynkor, förbättrar hy, gör vägen mer tydlig och spänd.

Om du inte vill köpa hela paketet av verktyg, av rädsla för allergiska reaktioner eller brist på effekt, kan beställa ett parti kräm för en ansökan. Enskild påse storlek är 4 g gör att du kan testa verktyget och besluta det är för dig eller inte.

Ögonkräm med frukter Goji, (28 ml) från Home Health

Stor protivovozrastnoe medel för hudvård av periorbitalt område. Trots den oljiga textur kompositionen absorberas snabbt, utan att orsaka svallning och klåda i ögonen, kan användas under kosmetika.

Krämen, utöver extraktet av Himalaya Goji innehåller ett koncentrat av Arnica och vitamin K.

Medel för ögonen med bär av Lycium kinesiska absorberas väl och kan tillämpas under makeup

Dessa ämnen stärker vävnader, lindra stötskador och påsar under ögonen, förbättra blodcirkulationen och lymfdränage, återfukta väl.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…