Hälsa

Grönt kaffe – åsikter, pris, var man kan köpa, köp nu, bantning

Råkaffe Fortsätt att ta ett citat ur artikeln från webbplatsen för American Society of kemister: Och samtidigt utdrag från Wikipedia: Vad läkarna säger om råkaffe Resultaten enligt de påstådda effekter: Slutsats:

Den råkaffe bluff?

 • Fettförbränning effekter
 • Anti-celluliter effekt
 • Absolut säker för hälsa
 • Utan bantning och hungerstrejker
 • Utan tröttsam fysisk träning
 • Hemma
 • Visar kroppen från gifter
 • Anta resultat på kortast möjliga tid

Det är rubrikerna som drabbade webbplatser som säljer råkaffe (aka Green Coffe ). Alla ovanstående många av dem även garantera och lovar att lämna tillbaka pengarna om du inte är nöjd med effekten inom en månad. Vem skulle dock funnit sedan någon att stämma för utestående förpliktelser, men det är en annan fråga. Rätt universalmedel för viktminskning och förbättrad hälsa, och även celluliter kommer att tas bort, oavsett om du är kvinna eller en man.

Låt oss inse det är ogrundad om alla dessa löften och där gjorde råkaffe på våra huvuden. Du kommer att ta information från platserna för distributörer av detta undrar potion och kontrollera officiella källor. För att inte göra dessa webbplatser reklam källor kommer inte specificeras, men om du vill kan du Google citatet att se originalet med mina egna ögon.

En sådan studie faktiskt genomfördes av University of Scranton, här är en video som Dr. Joe Vinson säger: Broadcast live streaming video på Ustream

Innan att demontera upptäckter av Dr Vinson, jag vill påpeka att sponsrade studien, Applied Food Sciences, Inc. , som är en av de största tillverkare och försäljare av råkaffe i USA. Så, bara en notering, utan någon antydan till korruption forskning, jag tror att dessa handlare är män av ära och för vad som inte gått.

Låt oss ta ett citat ur artikeln från webbplatsen för American Society of kemister:

“chlorogenic syror är ämnen som förekommer naturligt i äpplen, körsbär, plommon, torkade plommon och andra frukter och grönsaker. Vinson, tillsammans med University of Scranton i Pennsylvania, påpekade att kaffe på grund av sin popularitet i bruk , är en av de viktigaste källorna till dessa ämnen. “

Och även utdrag från Wikipedia:

På grund på detta element till förmån för viktminskning, tyngdpunkten från säljarna råkaffe, med samma framgång som du kan sälja extrakt av solros, blåbär, poppel, äpple, plommon, och så vidare.

Och ännu bättre att dricka cikoria, som innehåller koffein, men har också en del redan är kända för oss syra. Och förresten, smälttemperatur klorogensyra 206-210, innebär detta att inte alla sorter av rostat kaffe den förstörs. I synnerhet när brunt (195) och New England stek (205 C) är det praktiskt taget inte förstörs, så att vi kan säkert dricka kaffe dessa Amarok i hopp om att kasta bort de extra pounds.

Men denna upptäckt skulle inte vara tillräckligt för att råkaffe har fått en sådan stor publicitet och allmänhetens intresse förväntningar. Borde ha varit att trycka det på TV, och det gjordes i den berömda amerikanska tv-serien “Dr Oz”.

De tog 100 frivilliga, var hälften fick en råkaffe bönor extrakt kapslar, den andra hälften placebo, det vill säga en dummy, men ingen visste den verkliga läkemedel eller inte. De behövde inte ändra din livsstil och kost under experimentet och dokumentera vad de äter.

Efter 2 veckor de amerikanska tekakor kastade 55 kg per 100 personer. Andelen av dem som drack den verkliga extraktet hade 37 kg, och de som drack dummy kastade 18 kg. Renheten av experimentet, naturligtvis, är mer än tveksamt, men eftersom kosten före experimentet ingen fast i experimentell och därmed säga att råkaffe har påverkat mer än ovilja att ha en extra kamera, mer än säker och inte mål.

Tja, att även de som inte dricker mirakel kaffe, gått ner i vikt redan tyder på att de amerikanska damer med övervikt har försökt att äta mindre, och kan betona det.

Tja du naturligtvis inte, allt på grund av vetenskaplig sanning, är det den främsta prioriteringen av alla populära tv-show.

Vad läkarna säger om råkaffe?

Pepper klart att en länk till dessa laboratorietester på eftermiddagen med eld inte hitta. Om det anses vara en laboratorieexperiment med en TV-show …

Ja, ett obestridligt faktum! Men länken till den faktiska vetenskapliga data för att hitta inte fungerar, därför inget att bestrida. Järn logik: om ett faktum är inte, kan det inte bestridas, och om det är omöjligt att bestrida, är detta faktum inte förnekas. Tummen upp, som de säger. Och, naturligtvis, länkar till många prövningar i olika länder måste titta på många webbplatser i många sökmotorer …

Tja, för att vara mer exakt, behöver fett för att komma in i blodet bara klyvas och därför klorogensyra accelererar fettförbränningen, och tar inte fett från kroppen, vilket gör maten låg fetthalt. Det vet varje man som är bekant med grunderna i ämnesomsättningen i kroppen. Och vad är poängen med att bryta ner fett i tarmen när alla fettdepåer är subkutant fett, som är denna syra inte kan få?

Låt oss tänka över texten från den webbplats som säljer råkaffe med ingefära. De hävdar att en hel del grönt te hindrar upptaget av folsyra, vilket är nödvändigt för celltillväxt och för att upprätthålla immunitet och förhindrar upptaget av järn, som är avgörande för blodbildningen. Med detta sagt, de fortfarande råder att dricka 7 koppar om dagen. Uppenbarligen på denna plats goda människor inte vill …

All skitsnack, varför förtrycka muskelmassa, när det är möjligt att utveckla och förstärka? I allmänhet standarden på manipulera opinions ogrundade anklagelser.

En annan rekrytera slogan som uppmanar alla som fortfarande tvivlar bara åtminstone försöka en mängd kaffe, som du har inget att förlora … ja, med undantag för pengar på detta kaffe.

På tal om pengar, …. jämförbara kostnader med olika sorter av rostat kaffe, är priset för ett halvt kilo spannmål eller malda kaffe varierar från 500 till 2000 den enda skillnaden att råkaffe produkt som skördas på plantager och rostad kaffeprodukt, som samlas på plantagen, rostade och sedan säljs. Dvs råkaffe billigare att tillverka, och är ofta dyrare. Marknadsföring trick från alla sidor bara inte inger förtroende för produkten.

Resultaten för de angivna effekterna:

 • Fettförbränning effekt är en lögn, inte bränna fett och främjar nedbrytningen (läs assimilering).
 • Anti-celluliter åtgärder – allt fullständigt nonsens, eftersom celluliter är subkutant fett och klorogensyra bryter ner fett i tarmen. Vissa människor rekommenderar att gnugga råkaffe i huden på prästen mot celluliter, rekommenderar vi dem som svar på RUB huvudet, kan bidra till utvecklingen.
 • Absolut säker för hälsa – en lögn, en produkt farlig för hälsan, beroende på dos, även vatten du kan dricka själv till döds, och bara dricka med en mängd olika aktiva substanser och syror kan vara mycket skadligt för hälsan. Fortfarande tänker på det faktum att det förhindrar upptaget av järn och folsyra.
 • utan att banta och hunger är att gå ner i vikt och äta tårta, det är verkligen drömmen om något fett, men även fokusgruppen på teleperadach åt mindre, men inte på grund av direkt vägledning och känslomässiga tryck.
 • Utan tråkiga träning, utan dem kan du gå ner i vikt om du bara äta mindre.
 • Hemma – tack, det är inte nödvändigt att dricka det på anvisad plats, även om det skulle vara mer praktiskt att se någon som köper omedelbart sälja Herbalife och aktierna i MMM
 • .

 • bort från kroppen gifter – inga egentliga data om den inte gett …
 • märkbara resultat på kort sikt, Ja, det är pengar klart mindre, resultatet är ganska märkbar.

Slutsatser:

Det huvudsakliga argumentet – den klorogensyra, som bryter ned fetter i tarmen. Det skulle vara trevligt om folk skulle fett bara för fett, men mycket mer övervikt folk vinna ett överflöd av snabba kolhydrater (godis, mjöl och andra livsmedel med högt glykemiskt index), där syran har ingen effekt. Så om du fortsätter att äta många av dessa produkter och dricka grönt kaffe, du kan få fett du kommer inte att sluta definitivt.

Det finns billigare och mer användbar källa för att få hypade professionella av klorogensyra är cikoria, och det har inget koffein och testade den i decennier i den sovjetiska och postsovjetiska utrymmet. Har samma otäck smak, men använder mer.

Det finns bara ett sätt att bli av med överflödigt fett utan fara för hälsa med en balanserad kost och träning i sin idrott. Andra metoder såsom lång fasta, fettsugning, kompletterar misshandeln av hjärtat och metabolism kommer förr eller senare att påverka din hälsa och leda dig in läkarmottagningen.

inte experimentera på dig själv vänster mirakelpiller och förbered dig, höja din röv ur soffan, röra sig mer och äta mindre skräpmat. Effekten är garanterad och bevisas av miljontals individer runt om i världen hela tiden.

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…