Gyémánt Festmény Zsiráfok Oroszlánok 5D Gyémánt Művészeti Készlet Felnőtt/Gyerek, DIY Gyémánt Hímzés, keresztszemes Strasszos Mozaik Festmény Kézműves Haza Fali Dekoráció Tér Gyakorlat 50x60cm(20x24inch)

Gyémánt Festmény Zsiráfok Oroszlánok 5D Gyémánt Művészeti Készlet Felnőtt/Gyerek, DIY Gyémánt Hímzés, keresztszemes Strasszos Mozaik

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 12730.50
Az összeg:

【Gyémánt Festmény Teljes Gyakorlat】Ez a gyémánt festmény kit egy teljes gyakorlat típus.Gyémánt fedezi a teljes képet.Vannak 26 darabok a kör gyémánt felületű,13 darabok a Téren gyémánt felület.Gyémánt csillogó, erős harmadik dimenzió; Tökéletes szín egyezik, gyémánt festmény élénk kép.Jelenleg az egyik legnépszerűbb DIY. 【Magas Minőségű Vászon】Az 5d gyémánt kézműves festés számok készlet, magas, tiszta nyomtatott vászon, amely környezetbarát, vízálló, jó állagú, de nem könnyű, összehajtható.Környezeti hot melt ragasztó massza erős viszkozitás, nem könnyű leesni. 【Arts Dekor Ajándék】Gyémánt festmény lehet akasztani a nappali, hálószoba, iroda, étterem, bár, vagy bárhol, mint a dekoráció, a ház nagyon irodalmi, harmónia, meleg.A gyémánt festmény kép egy kézzel készített kézműves, nagyon értelmes, mint a legjobb ajándék a család, barátok, buli, születésnap, Karácsony. 【Boldogság, Szórakoztató】 kitöltésekor gyémánt festmény barátaiddal, oszd meg a boldogságot egymással, valamint fokozza a kapcsolat között, a partner, a szülők, gyermekek, barátok.Az 5 D gyémánt festmény kit csökkenti a stresszt, a tapasztalat értelme a teljesítmény, növeli önbizalmát, valamint fokozza az állóképességet. 【Könnyű, hogy】biztosítunk szükséges gyémánt art festmény tartozékok eszköz arra, hogy az egész matricás, beleértve a vászon, gyémánt, festmény, toll, gyémánt tálca.A szimbólumok áttekinthető, így könnyen teljes legyen a kép.DIY Gyémánt festmény gyártási lépéseket : 1. Nyisd ki a dobozt, majd ellenőrizze, hogy a gyémánt felhívni a különleges eszközök. 2. Megfelelő szimbólum tábla,meg a gyémánt be szeretné illeszteni.3. Szerint a megfelelő színkód bottal a gyémánt rá a megfelelő vászon.4. Ha ragaszkodik a gyémánt egy rossz környéken, a festmény, távolítsa el a gyémánt csipesszel.5. Miután befejezte,Használja a könyvet, vagy a kezét, nyomja meg a gyémánt annak érdekében, hogy több stout.megjegyzés : 1. Abban az esetben, csökkenti viszkozitás, ne érje túl sok befejezetlen vászon területen.2. A kezek, ragasztó, tiszta, száraz.3. Hogy elkerülje a ráncokat, ne hajtsa meg a vásznon.4. Tartsa a strassz gyermekek elől elzárva, nehogy véletlenül lenyelhetik.5. Nem tartalmazza a képkeret.DIY gyémánt festmény egy új, népszerű termék.A szépség látod a képen, nagyon világos, meglepő.A termelési folyamat egyszerű, majd töltse be rövidebb idő alatt.Jó, hogy kifejezett kívánság, hogy barátok, rokonok.Csak akaszd a falra, hogy a szoba, a világ sokkal szebb.A csomag Tartalmazza : HD olajfestmény canvas Colorful diamonds Pointed Gyémánt Golyóstoll Pen Diamond tray Zipper zár pocket Diamond festmény könnyen észre klasszikus művek mindenki számára, aki nem érti, hogy a festmény a tudás.Szóval jó szórakozást!.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak