Hlyjoon Füstölt hátsó Lámpa Motorkerékpár lámpa Fény Integrált LED-Fék hátsó Lámpák indexet Mutatók Lámpa Hátsó Lámpa a YAMAHA MT-07 FZ-07 MT-03 YZF-R3 YZF-R25(Kék Fény)

Hlyjoon Füstölt hátsó Lámpa Motorkerékpár lámpa Fény Integrált LED-Fék hátsó Lámpák indexet Mutatók Lámpa Hátsó Lámpa a YAMAHA MT-07

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 4723.65
Az összeg:

>>>A[Multi-function] : Ez a füstölt hátsó lámpát lehet használni, mint egy féklámpa, távolsági fény, majd fordítsa meg a jelet.A szuper fényes, széles látószögű növeli a hátsó láthatóság, ami kényelmes, más járművek az úton, hogy észre figyelmeztetni a járművek mögött fenntartani egy bizonyos szintű láthatóság.A fékezési távolság teszi a vezetés biztonságosabb. >>>[Minőségbiztosítási] : Mint egy profi eladó, kínálunk kiváló minőségű termékeket figyelmes szolgáltatások.Minden terméket szigorúan ellenőrzött biztosítani, megbízható minőség.Kérem, legyen nyugodt lehet megvásárolni a termékeket, remélem, kellemes vásárlási élmény. >>>[Tartós, vízálló] : Tartós ABS műanyag borítású, füstölt lencse, karcolás-ellenálló, vízálló, nem a víz belsejében után nehéz eső.Hatékonyan védi a zseblámpát az enyhe hatás nélkül gyengül a fény, nagyban javítja a látási viszonyok, de nem fakulnak után hosszú távú használatra. >>>【Fényesebb, mint a gyári lámpák】 : Füstölt Hátsó hátsó Lámpa a YAMAHA MT-07 FZ-07 YZF-R3 YZF-R25. Alacsony fogyasztású LED-es lámpák, gyorsan hőelvezetés, több mint 20.000 óra az élet nyújt tartós teljesítmény.Biztonságos út az éjszakában egy tökéletes csere régi motoros LED-es lámpák vagy hibás tételek. >>>[Egyedi megjelenés] : Integrált LED lámpa Fék Fut a hátsó lámpája szuper puha, fényes, mindig feltéve, ha az emberek körülötted, tiszta látás.Hogy az ön számára egy egészségesebb, utazás, kényelmesebb élmény.Kitűnő design, egyedi megjelenés, jó dekoráció a motort. >>>[Minőségbiztosítási] : Mint egy profi eladó, kínálunk kiváló minőségű termékeket figyelmes szolgáltatások.Minden terméket szigorúan ellenőrzött biztosítani, megbízható minőség.Kérem, legyen nyugodt lehet megvásárolni a termékeket, remélem, kellemes vásárlási élmény. >>>A[Multi-function] : Ez a füstölt hátsó lámpát lehet használni, mint egy féklámpa, távolsági fény, majd fordítsa meg a jelet.A szuper fényes, széles látószögű növeli a hátsó láthatóság, ami kényelmes, más járművek az úton, hogy észre figyelmeztetni a járművek mögött fenntartani egy bizonyos szintű láthatóság.A fékezési távolság teszi a vezetés biztonságosabb. >>>[Tartós, vízálló] : Tartós ABS műanyag borítású, füstölt lencse, karcolás-ellenálló, vízálló, nem a víz belsejében után nehéz eső.Hatékonyan védi a zseblámpát az enyhe hatás nélkül gyengül a fény, nagyban javítja a látási viszonyok, de nem fakulnak után hosszú távú használatra. >>>【Fényesebb, mint a gyári lámpák】 : Füstölt Hátsó hátsó Lámpa a YAMAHA MT-07 FZ-07 YZF-R3 YZF-R25. Alacsony fogyasztású LED-es lámpák, gyorsan hőelvezetés, több mint 20.000 óra az élet nyújt tartós teljesítmény.Biztonságos út az éjszakában egy tökéletes csere régi motoros LED-es lámpák vagy hibás tételek. >>>[Egyedi megjelenés] : Integrált LED lámpa Fék Fut a hátsó lámpája szuper puha, fényes, mindig feltéve, ha az emberek körülötted, tiszta látás.Hogy az ön számára egy egészségesebb, utazás, kényelmesebb élmény.Kitűnő design, egyedi megjelenés, jó dekoráció a motort.Szín : Fehér.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak