POWERbeast RGB Laptop Hűtő Pad 15.6-17 hüvelykes, Laptop Hűtő 5 Csendes Rajongók, 2 USB Port, Tiszta Fém Panel Laptop Hűtő Állvány PC Mac.

POWERbeast RGB Laptop Hűtő Pad 15.6-17 hüvelykes, Laptop Hűtő 5 Csendes Rajongók, 2 USB Port, Tiszta Fém Panel Laptop Hűtő Állvány PC

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3238.65
Az összeg:

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . 5 csendes nagysebességű rajongók : POWERbeast hűtő pad biztosítja a kiváló hűtő hatása a laptop, állítsa be a ventilátorok sebességét a forgó kapcsoló, 5, csendes ventilátorok létrehozása zaj-mentes környezet, a hő, akkor nem zavarlak tovább!. 8 különböző típusú RGB oldalon a fény : csak Meg kell nyomni a gombot, a laptop fény hihetetlenül hűvös, sötét, majd egy fantasztikus vizuális élményt.Tartsa lenyomva a gombot 3 másodpercig, hogy kapcsolja ki az RGB mód, akkor lehet focu a dolgokat, anélkül, hogy zavaró. 7 állítható magasság beállításai : Miután állítható konzol, ergonómikus, magassága kialakítás, támogatás beállítási szög 25°-75° - os, csökkenti a nyaki fájdalmakat, illetve védi a szemek alatt a gépelés vagy a játék.Építeni a nagy csúszásmentes meghiúsít, ez a laptop hűtő pad hatékonyan megakadályozza a laptop csúszik le. 2000 RPM ventilátor sebesség állítható : Build-öt rajongók egy életet, akár 18,000 óra, amely biztosítja a hosszú távú szolgáltatás a számítógép hűtő, egyes rajongók forgó 2000 ± 10 % RPM, levegőáramlás 35 CFM, szállít erős szél csökkenti a hőmérséklet a laptop.Fém háló felület tervezése, ez a hűtő pad javítja laptop hűtő hatása növeli a számítógép teljesítményét. 2 USB Port : Az extra port lehetővé teszi a csatlakoztatott USB-eszközökbillentyűzet, hangszóró, egér, usb merevlemez vagy egyéb eszközök.Ez a laptop hűtő pad strukturált, nagy méret 17.7 x 11.8 x 1.4 cm, amely csak a súlyt, 1.85 lb, kompatibilis a különböző méretű laptopok, a 12 hüvelykes 17 hüvelyk.MELEG TIPP : A csomagolt kábel USB-USB-kapcsolat.NAGYOBB MÉRETŰ & KÖNNYEBB SÚLY, POWERbeast laptop hűtő 002 kifejezetten nagy laptop lehűl a hőmérséklet, megakadályozhatja, hogy a számítógépet a meleg miatt, a hosszú távú működés, s tartsa magas hatékonyan működő állam.Szintén az ergonomikus azoknak, akik bámulni a számítógép sokáig.Fantasztikus RGB oldalon, fény, ez a laptop hűtő van millió RGB színeket nyújt egy hihetetlenül jó nézni, különösen a sötét körülmények között, hozzon magával ragadó játékélményhez, tökéletes társ a játékos.Hosszan nyomja meg a gombot három másodpercig, hogy kapcsolja le a villanyt, ő az irodába, szórakozás szüksége van egyszerre.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak