MEALAM 3D-s Emelt Csomagtérajtó Helyezze be a Leveleket, Hátsó Embléma Matrica Átfedések a 3M Ragasztó, Kompatibilis 2017 2018 2019 2020 2021 Taco (Matt Fekete)

MEALAM 3D-s Emelt Csomagtérajtó Helyezze be a Leveleket, Hátsó Embléma Matrica Átfedések a 3M Ragasztó, Kompatibilis 2017 2018

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2427.30
Az összeg:

❶ 【Tökéletesen Alkalmas OEM】 Kompatibilis 2016 2017 2018 2019 2020 2021 Taco (Matt Fekete), jól tette továbbá, hogy adjunk egy kis kiemelni, hogy a Taco jelvény. ❷ 【"POP"3 D-s Emelt Csomagtérajtó Leveleket】 Egy emelt szilárd jelkép levél, egy szép ferde tökéletesen illeszkedik a gyári bemélyedések, ami egy jó 3 D-s megjelenés.A tartós betétek egyezik a színe a lökhárító, észrevehető hátsó "pop" nézet határozottan világít a hátsó ajtó!. ❸ 【Magas Minőségű】 nem jön le!!!Prémium Taco csomagtérajtó betűk kiváló minőségű 3 M ragasztó a hátán, időjárás ellenálló, alkalmas hosszú távú expozíció a napfény , az eső, vagy az időjárás.Lézer technológia, tartós ABS átfedések, Nem fakul, Nem elszíneződését. ❹ 【Könnyen Telepíthető】 Csak 2-3 perc, nem kell, hogy bármilyen technikai készségek, könnyű frissíteni a csomagtérajtó.Kérjük, tiszta, száraz területen alkalmazása előtt a betűk.Tipp : jobb, ha tiszta felületre alkohollal, meleg a hő fegyvert, mielőtt nyomja. ❺ 【Könnyű Fenntartani】 autómosó biztonságos!Nem fakul ki!A leveleket fogja fel, akkor marad a helyén, Nem kérdés.Ha szeretné, hogy távolítsa el a matricák, NEM sérült, NEM hagyja el a nem kívánt maradék vagy foltokat.MEALAM Csomagtérajtó Leveleket Alkalmas Taco 2016-2021 ☀ FÉLELMETES!!! ✔2 Perc Telepítés (Nagy Különbség) 1. Lépés→Tisztítása Használjon alkoholt, hogy tisztítsa meg a Taco levelet dombornyomott vágja le a hátsó ajtó, Tartsd meg a por el.2. lépés→Fűtési Meleg a teherautót francia & 3 M ragasztó a hő fegyvert, vagy hajszárító.3. lépés→Alkalmazás Sorban a levelet, húzza le a szalag 3 M védi a leveleket, igazítsa a süllyesztett rész, kapcsolja lapos arccal lefelé. ※ Megjegyzés : ✖ ragasztás Előtt, kérjük, győződjön meg arról, hogy összehangolják a süllyesztett része a hátsó ajtó. ✖ Nem mossa az autót 1-3 nap után a ragasztás érdekében, ragadós hatása. ☀ KÖNNYŰ!!! ✔2 Perc Eltávolítás (NEM Kár) Segítségével hőt fegyvert, hogy tompítsa a ragasztó.A puha eszköz, mint a damil, hogy külön a ragasztó a csomagtérajtó.A puha törülközővel törölje a maradékot. ✔24 Órás Szolgálat ☞ Gyors választ: Bármilyen kérdése van, kérjük, bátran kérje a "Vásárló kérdés & válasz", vagy lépjen kapcsolatba velünk. ☞ Gyors értékesítés utáni szolgáltatás : Nincs gond a csere vagy a vételár visszatérítésére, hibás, illetve elégedetlen is.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak