Ország Venezuelai Zászló kocsikulcsot AZONOSÍTÓ Jelvény tulajdonosa Kulcstartó Szuvenír Venezuelai Levehető Szakadár Snap Csat (Akasztó)

Ország Venezuelai Zászló kocsikulcsot AZONOSÍTÓ Jelvény tulajdonosa Kulcstartó Szuvenír Venezuelai Levehető Szakadár Snap Csat (Akasztó)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1348.65
Az összeg:

[ MÉRÉSEK ] ez a zsinór intézkedések 0.75 cm széles, 1,5 érzem, hosszú elejétől a végéig. [ PRÉMIUM MINŐSÉG ] a terveket a rögzítésre kerül nyomtatásra, mindkét oldalon. [ KÖNNYŰ KIADÁS ] a csat műanyag csipesz megkönnyíti, hogy távolítsa el a kulcsot, vagy egyéb tárgyat a rögzítésre. [ HIVATALOS ZÁSZLÓ DESIGN ] a zászló nyomtatva, a zsinór a hivatalos zászló az ország/állam/tartomány. [ VARRÓGÉP ], ahogy a zsinór van varrt van annak biztosítása érdekében, felveheted a pántot a nyakad köré fog megjelenni a design ingatlan.Úgy tűnhet, mint volt varrva visszafelé, de ez szándékosan történt.Ország Állami Zászló Termékek akarsz egy jó megjelenésű, magas minőségű, egyedi zászló zsinór tulajdonít nem csak a kulcsokat, de az is, hogy számos más termékek?A Sivatagi Kaktusz Ország Minden zsinór intézkedések 0.75 cm széles, 1,5 méter hosszú.Egy fantasztikus ország, vagy állami zászló kantár, hogy jól néz ki meg lehet jeleníteni, szinte bárhol.Ha szeretnél egy minőségi Ország & Állami Kantár, mint egy ajándék, hogy valaki különleges, azért vagyunk itt, hogy győződjön meg róla, kap, de nem a legjobb.A sivatagi Kaktusz van a legnagyobb választékát ország/állam zászló termékek, matricák, valamint a matricák elérhető a piacon ma.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak