FENXIXI Rozsdamentes Acél Tengeri Hajó, Ajtó, Ablak, Zár Kilincs Dia Hordó Bolt Csattal Csúszó Hasp Zárak Push Pull Kapcsoló Csat (Szín : Egy)

FENXIXI Rozsdamentes Acél Tengeri Hajó, Ajtó, Ablak, Zár Kilincs Dia Hordó Bolt Csattal Csúszó Hasp Zárak Push Pull Kapcsoló Csat (Szín

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 10978.20
Az összeg:

1. 316 tengeri minőségű tömör rozsdamentes acél maximális korrózióvédelem. 2. Elveszett viasz folyamat, valamint a felszíni polírozás befejezni. 3. Jó zár hajó ajtó & ablakon. 4. Minden termékünk szigorú vizsgálni annak biztosítása érdekében, hogy a legjobb minőségű, sokkal biztonságosabb a használata. 5. Könnyen telepíthető, nincs fúrás, vagy hegesztés szükséges.Közvetlen utódja a régi vagy törött. 1. 316 tengeri minőségű tömör rozsdamentes acél maximális korrózióvédelem.2. Elveszett viasz folyamat, valamint a felszíni polírozás befejezni.3. Jó zár hajó ajtó & ablakon.4. Minden termékünk szigorú vizsgálni annak biztosítása érdekében, hogy a legjobb minőségű, sokkal biztonságosabb a használata.5. Könnyen telepíthető, nincs fúrás, vagy hegesztés szükséges.Közvetlen utódja a régi vagy törött.Specifikáció : Anyag : 316 Rozsdamentes Steel Color : Silver Size : Látható, mint Picture Notes : 1. Csak a fő termékek kerülnek értékesítésre, illetve a fennmaradó termékeket csak dekoráció, nem eladó.2. Mivel a különbség a fény, a képernyő, a szín, a tétel lehet, hogy kicsit más a kép.3. Mivel kézi mérés, a méret is lehet 1-2 cm rossz.emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb!A csomag tartalma : 1 * a Zár.

Tulajdonságok

Material:
316 Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
Shown as Picture
Notes:
1. Only the main products are sold, and the remaining products are only for decoration and not for sale. :
2. Due to the difference of light and screen, the color of the item may be slightly different from the picture. :
3. Due to manual measurement, the size may be 1-2 cm wrong. :
remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible! :
The package includes:
1 * Door Lock :

A vásárlók is választanak