CKE a 11 Generációs Civic Auto Bőr Középső Konzol Karfa-Fedezze Ülés Doboz Fedelét Védő Honda Civic 2022 Tartozékok Sedan Hatchback LX, EX, EX-L Sport Touring - Fekete (Piros vonal)

CKE a 11 Generációs Civic Auto Bőr Középső Konzol Karfa-Fedezze Ülés Doboz Fedelét Védő Honda Civic 2022 Tartozékok Sedan Hatchback

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3103.65
Az összeg:

{Vonatkozó modellek} Szerint az eredeti autó design, amely alkalmas a 11 Generációs Honda Civic 2022 Sedan Hatchback LX, EX, EX-L Sport, Túra, Csak CVT, nem kézi váltó.Könnyen telepíthető, biztosítunk telepíteni a videót.Nézd meg, mielőtt vásárol. { Magas Minőségű Anyagból} kiváló minőségű bőrből készült, gondosan válogatott, puha, kényelmes, lélegző, vízálló, mint az eredeti autó saját dekoráció, a megfelelő vastagság tartja a könyök kényelmes vezetés közben. {Puha Gyakorlati} Védi a Karfa doboz karcolás, kopás,kiterjed a létezett karcolásoktól védi a középkonzol a pet mancsát, páccal, majd a szennyeződés, de ez nem befolyásolja a megnyitása, illetve bezárása a Karfa doboz. { Egyszerű Telepítés } Könnyű telepíteni,Csak megkülönböztetni az első, majd vissza, majd tegye a karfa doboz fedelét, majd állítsa be, hogy teljesen lapos, biztosítunk telepítési utasításokat a videó számára útmutató a telepítéshez. {Csomagolás} Minden csomag tartalmaz 1db a CKE Karfa Bőr takarja.Kínálunk támogatás, valamint 24 órás ügyfélszolgálat.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen probléma van a termék.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak