Puccy 2 Csomag Vissza Védő Fólia, kompatibilis a Nintendo 3DS LL/új 3DS LL TPU Őr Fedezze ( Nem Edzett Üveg/Nem Első Képernyő Védő)

Puccy 2 Csomag Vissza Védő Fólia, kompatibilis a Nintendo 3DS LL/új 3DS LL TPU Őr Fedezze ( Nem Edzett Üveg/Nem Első Képernyő Védő)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1752.30
Az összeg:

Kérjük, tekintse meg a címet, a megfelelő modelleket.Felhívjuk a figyelmet, hogy a képernyő védő rugalmas műanyag film, Nem Edzett Üveg. 4 H Keménység hatékonyan ellenállni napi karcolások.Olephobic hidrofób bevonat maximálisan csökkenti a foltok pedig ujjlenyomat.Öngyógyító tulajdonságok lehetővé teszik a filmet, hogy visszaszerezze a kisebb karcolások tartani a készülék, vadi új.Termék Adatok : 1. Megvédi a készüléket a kemény keménység, kopás, karcolás, sérülés, például csökken, de az ütközést. 2. Könnyen jön le, levegőtlen feldolgozás megszünteti a levegő buborékok, valamint az adszorpciós bevétel természetesen. 3. A felület egy ujjlenyomat-ellenálló olaj-vízlepergető bevonattal, szóval töröld le gyorsan a fény törölje. 4. Ez nem befolyásolja a vékony, puha érzést.Figyelmet : ① Kérjük, ne érintse meg a ragasztó felület, vagy megérintette az más dolog.Ha bármilyen por, kérjük, használjon por-abszorber, hogy távolítsa el a port a telepítés előtt.② Telepítéssel Kapcsolatban, mert ez egy nagyon vékony tpu film, a szakadt részek lehet por, ujjlenyomatot hagyni, göndör élek, stb.Kérjük, győződjön meg róla, hogy fordítsanak figyelmet, hogy ha a film poros vagy nem, ha bármely, használjon Por-abszorber, hogy távolítsa el a port a telepítés előtt.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak