BIDUO Mini UV LED Lámpa Köröm,USB Köröm Szárító Praktikus Mini Méretű Egér Alakja Minden Gél lengyel Alakú,Két időzítő 30/60(Rózsaszín)

BIDUO Mini UV LED Lámpa Köröm,USB Köröm Szárító Praktikus Mini Méretű Egér Alakja Minden Gél lengyel Alakú,Két időzítő 30/60(Rózsaszín)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1888.65
Az összeg:

【ZSEB MÉRET & USB DESIGN】- EGY mini UV led lámpa köröm, hogy könnyen vinni.Az USB-design lehetővé teszi, hogy használja az iskolában, irodában, otthon vagy az utazás.Élvezze a köröm sehova!. 【11 W NAGY teljesítményű】- 11 W UV/LED lámpa köröm gyógyítja a körmeit vagy a köröm, sok szempontból. 【2 IDŐZÍTŐ BEÁLLÍTÁSOK】- Rugalmas, szárítási lehetőség, 2 időzítő beállítás : 30/60 mód, elég Okos ahhoz, hogy kövesse az idő követelményei a különböző zselé, körömlakk.Különböző típusú gél lengyel kell különböző száradási idő miatt a különbség az, hogy az összetevő. 【ÖSSZECSUKHATÓ DESIGN】 - Ez a tárhely az ön számára, mini köröm lámpa könnyen hordozható, könnyen elfér a táskában.Ön is elhelyezheti az asztalon, majd kényelmes van DIY köröm vagy olvasása közben dolgozik egyszerre. 【VÉDJE A SZEMÉT, MAJD a BŐR】- Összehasonlítva más termékek, a jelzőfény piros, ami nem káros a szemre, valamint a bőr.Divatos, tartós, ideális személyes használatra, valamint a legjobb választás az ajándékok barátok.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak