iBazal Profi Pedikűr Láb Fájlt. Kallusz Eltávolító Méter. Lábát Mosó, Ergonómikus Tervezés. Rozsdamentes Acél Láb, Exfoliator a Gyógyfürdő, valamint Pedikűr. Habkő Láb-Fekete(3PCS)

iBazal Profi Pedikűr Láb Fájlt. Kallusz Eltávolító Méter. Lábát Mosó, Ergonómikus Tervezés. Rozsdamentes Acél Láb, Exfoliator a Gyógyfürdő,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1213.65
Az összeg:

【Lábmasszázs Eszköz】Hatalmas Láb Reszelő célja, hullámos minta, lehet, távolítsa el a kallusz, majd elhalt.Láb reszelő könnyű elérni görbék & nehezen elérhető helyeken.Kettős Kétoldalas Láb Fájl kemény mélyen a bőr nedves, mind a száraz lába, így babysoft, sima láb.A kettős kétoldalas láb fájl kisimítja el a kemény bőr. 【Biztonsági, Szakmai】Rozsdamentes acél anyag , a láb fájlok enyhe, hogy a bőrt, eltávolítja az elhalt bőrt a lábad biztonságosan, fájdalommentesen. 【Jól működik Mind a Nedves, mind a Száraz】Készült prémium minőségű rozsdamentes acél, rozsdagátló, valamint vízálló funkciók biztosítják a láb fájlt, állítsa be lehet lereped halott bőr vagy a kallusz alatt mind a nedves, mind száraz állapotban.Rendszeres érdekel a saját pedikűr készlet csökkenti a kemény bőr felépíteni, majd távozik a lábát puha a bőröd. 【Legjobb Eredményt】A legjobb professzionális lábápolás eszköz otthon, lehet, hogy a láb lágy, szinte erőfeszítés nélkül (tipp : a legjobb eredmény : áztassa a lábát meleg, szappanos vízben néhány percig alkalmazása előtt a fájlt lágyítja a bőrt.Ez biztosítja a leghatékonyabb eredményeket által enyhíti a nehéz bőrt alkalmazása előtt.).i Bazal Profi Pedikűr Láb Fájlt.Kallusz Eltávolító Méter.Lábát Mosó, Ergonómikus Tervezés.Rozsdamentes Acél Láb, Exfoliator a Gyógyfürdő, valamint Pedikűr.Habkő Láb-Fekete(3 PCS).

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak