Pompom Döntéshozók 4 Méretben Pom Pom Gép Szerszám Készlet DIY Gyapjú Fonal Kötés Kézműves Projekt, Ollóval (Zöld, A Kék, A Rózsaszín,Sárga)

Pompom Döntéshozók 4 Méretben Pom Pom Gép Szerszám Készlet DIY Gyapjú Fonal Kötés Kézműves Projekt, Ollóval (Zöld, A Kék, A Rózsaszín,Sárga)

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 1348.65
Az összeg:

[Magas minőségű anyagokból] : A szerszám készletek tartós műanyagból készült, erős, könnyű, színes megjelenésű, könnyen hordozható.A lapátok az olló rozsdamentes acél, a nyél tartós műanyagból készült. [Könnyű] : Csak néhány fonalak egy pár éles ollóval lehet, hogy a színes, különböző méretű labdák, majd díszíteni a házat, gyerek szoba, nappali, érdekes, aranyos kézműves. [Különböző méretű] : 4 méretek a különböző méretű, hogy különböztethető meg más színek, hogy megfeleljen a különböző méretre vonatkozó követelményeknek. [Széles alkalmazási] : nagyon alkalmas kötés gyermekek, mind a felnőttek játékait, sálak, kalapok, medálok, babák, valamint egyéb DIY kézműves. [Tökéletes ajándék] : Ezek a fantasztikus táncos, hogy az eszközök, egyszerű működtetni, segít közelebb kerülni a gyerekek, élvezni a családi kötés idő is tökéletes választás a barátok meg a család.Áttekintés : A táncos kötés eszköz lehetővé teszi, hogy mindenki élvezze a móka, hogy pom-pomok.Ez egy nagy ajándék, a gyermekek, hogy több érdekes projektek, valamint egy nagy ajándék, hogy a barátaim, a családom, a Karácsony vagy a Valentin-Nap.Kap : 4 különböző méretű haj labdát gépek Egy ollót szín : Zöld / kék / piros / sárga Négy különböző méretben : 3.8 / 4.8 / 6.8 / 8.8 CM-es.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak