200 Darab Nehézsúlyú Fél Eldobható Műanyag Tányérok, Evőeszköz Készlet Tartalmaz 40 Tányér 40 Desszert Tányér 40 Darab Fényes Ezüst Műanyag Villák, Kések, Kanalak (Fehér/Arany)

200 Darab Nehézsúlyú Fél Eldobható Műanyag Tányérok, Evőeszköz Készlet Tartalmaz 40 Tányér 40 Desszert Tányér 40 Darab Fényes Ezüst

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 5803.65
Az összeg:

✔️ A TÖKÉLETES CSOMAG - (Beállítások 40), amit ti"ll kell a rendezvény beleértve 40 X 10.5" Tányér, 40 X 7,5" Desszert vagy Salátás tál, 120 darab igazi ezüst keres, evőeszközök, beleértve 40 villák, kések, kanalak. ✔️ LÉTRE, A KÉNYELEM, a hely szükséges beállításokat a közelgő esküvő, ünnepelni egy egyszerű parancsot, majd a könnyű takarítani, nem kell kitakarítani a másik ok, hogy a mosoly. ✔️ ERŐS ll van, mindent meg kell, hogy ez a buli!.A prémium eldobható tányérok, evőeszközök készült extra nagy teherbírású műanyag, elég nagy, nem számít, hogy mi a terve szolgál, a meleg a hideg vagy nedves száraz ezek a bájos lemezek a go-t, biztos fél étkészlet.A vonzó megjelenés, elegáns stílus kapsz semmit, de a bókokat, s mosolyog, mint élvezni a kemény munka.Mi A Beállítása : . - 40 X 10.5" Tányért.- 40 X 7,5" Salátás Tál / Desszertes Tányért.- 40 X Fényes Villák.- 40 X Fényes Kést.- 40 X Fényes Kanál.A Termék Jellemzői : . - Igazi kína nézd.- Klasszikus fényes kivitelben.- Csiszolt arany nézd.- Nagy teherbírású műanyag.- Úgy néz ki, mint az igazi.- Nagy, minden alkalomra.- BPA mentes.- Nem mosogatógép, vagy mikrohullámú sütőben.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak