Baba Tányér, Rajzfilm Rák Gyerekek Eszik Ételeket Hordozható PP Sárga, Piros, Zöld, Kék Gyerekeknek

Baba Tányér, Rajzfilm Rák Gyerekek Eszik Ételeket Hordozható PP Sárga, Piros, Zöld, Kék Gyerekeknek

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 8464.50
Az összeg:

Mélyült Vályú : a design A mélyült etetővályú egy nagyobb kapacitású, amely lehetővé teszi, hogy a baba enni teljes egyszerre. 3 részből áll : Rajzfilm, rák, osztva a gyermekek tányér, 3 részre osztva, különböző ételek nem az íze, hagyja, hogy a baba szerelmes eszik.Alkalmazás : A lemezek célja a csecsemő, egyre nagyobb csecsemők, kisgyermekek, gyerekek, gyerekek.Ív Alakú Sarok : Az ív alakú belső sarkok több alkalmas a kanalat (nem tartalmazza) alakú, valamint a sarok élelmiszer könnyen szedve, de a gyönyör nem vész kárba.Könnyen tisztítható jár : A gyerekek lemez lehet öblíteni, meleg, szappanos víz, vagy helyezzük a mosogatóba, magas hőmérsékletű ellenálló.Szolgáltatás : 1. 3 részből áll : Rajzfilm, rák, osztva a gyermekek tányér, 3 részre osztva, különböző ételek nem az íze, hagyja, hogy a baba szerelmes eszik.2. Alkalmazás : A lemezek célja a csecsemő, egyre nagyobb csecsemők, kisgyermekek, gyerekek, gyerekek.3. Mélyült Vályú : a design A mélyült etetővályú egy nagyobb kapacitású, amely lehetővé teszi, hogy a baba enni teljes egyszerre.4. Könnyen tisztítható jár : A gyerekek lemez lehet öblíteni, meleg, szappanos víz, vagy helyezzük a mosogatóba, magas hőmérsékletű ellenálló.5. Ív Alakú Sarok : Az ív alakú belső sarkok több alkalmas a kanalat (nem tartalmazza) alakú, valamint a sarok élelmiszer könnyen szedve, de a gyönyör nem vész kárba.Specifikáció : Elem Típus : Baba Plates Material : PPColor : Sárga, Piros, Zöld, Blue Size : Kb. 24x16x4cm/9.4x6.3x1.6in Csomag Lista : 4 x Baby Plates4 x Cover Note : Kézi mérés a méret van egy hiba 1‑2 cm, ami normális jelenség.Az adatok csak tájékoztató jellegűek.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Mivel a felbontás, fényerő, kontraszt, illetve egyéb okok miatt a számítógép képernyőjén, a tényleges színek kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.

Tulajdonságok

Item Type:
 Baby Plates
Material:
PP
Color:
Yellow, Red, Green, Blue
Size:
Approx. 24x16x4cm/9.4x6.3x1.6in
Package List:
4 xBaby Plates4 x Cover :
Manual measurement of size has an error of 1‑2cm, which is a normal phenomenon. The data is for reference only. Please refer to the actual product. :
Due to the resolution, brightness, contrast and other reasons of the computer screen, the actual color may be slightly different from the picture, please understand :

A vásárlók is választanak