Az újratölthető Szemöldök Borotva, Fájdalommentes, Pontos Arcszőrzet Eltávolító Trimmer, a Nők Elektromos Szemöldök Penge Eltávolító LED Fény a Szembe Orr-Ajak (Arany)

Az újratölthető Szemöldök Borotva, Fájdalommentes, Pontos Arcszőrzet Eltávolító Trimmer, a Nők Elektromos Szemöldök Penge Eltávolító

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 8518.50
Az összeg:

????FÁJDALOMMENTES & SZELÍD - A szemöldök penge azonnal törölje le rendetlen szemöldökét, anélkül, hogy a hagyományos viasz, csipesz, így egy egyszerű, kényelmes szemöldök vágás tapasztalat.A szemöldök trimmer remekül működik a szemöldökét, arca, ajka, álla pedig orr, 100% fájdalommentes!. ????PRECÍZIÓS & KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, Precíz Szemöldök Trimmer - A precíziós fej használható a felső vagy alsó részén szemöldök között pedig a szemöldökét, még a legkisebb területen.Ez azonnal fájdalommentesen törölje a nem kívánt, illetve szétszórt szemöldök hajú, egyszerű, kényelmes szemöldök vágás élmény!. ????Az ÚJRATÖLTHETŐ & BEÉPÍTETT LED - USB-töltés, hosszú akkumulátor élettartam, használható 100-szor, amikor az akkumulátor feltöltődött.A LED biztosítja a célzott szemöldök alakításában, majd szőrtelenítés. ????BIZTONSÁGOS & HIGIÉNIKUS - A pengét, nem ragad, de nem jött be közvetlenül a bőrre.A vágófej van, valamint levehető mosható a tisztító kefe tartalmazza, így tökéletes epilátor a nők számára. ????ELÉGEDETTSÉG GARANTÁLT - Egy év garancia.Ha nem elégedett a szőrtelenítő készülék, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak