A jelbeszédet Plakátok Osztályteremben - 3 Csomag Tartalmaz ASL Ábécé Plakát, a Számok pedig az Érzelmek Jele Nyelv Diagram Gyerekeknek. ASL Plakátok Tantermekben 16x20 inch, Száraz Törlés, majd az USA-ban Készült.

A jelbeszédet Plakátok Osztályteremben - 3 Csomag Tartalmaz ASL Ábécé Plakát, a Számok pedig az Érzelmek Jele Nyelv Diagram Gyerekeknek.

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 3373.65
Az összeg:

[3 Csomag] az Amerikai jelnyelv plakátok gyerekek közé Jele Nyelv abc-poszter, a számok pedig az érzelmek. [Easy Learning] ASL plakátok a gyerekek élénk, merész jelek könnyű olvasmány, vizuális tanulás, valamint a gyorsan, könnyen alá. [Biztató] Ösztönözze a gyermekek agya a ASL gyerekeknek, oktatási anyagok.Alkalmas kisgyermekek, óvodások, babák, vagy bármely ASL kezdő. A [minőség] Élénk, színes jelbeszédet diagramok nyomtatva, vastag, erős, fényes papír készen lóg az osztályteremben.Add mulatság a óravázlat, mint írni vagy bemutatják a szárazon törölhető plakátok. [Nagy] 16 x 20", UV-fényes laminált plakátok át az iskola tantermek, illetve otthoni szobák a tökéletes tanulási környezet.Díszíteni napközi, hálószoba, vagy a nappalink, hogy ösztönözze a napi növekedés a nonverbális kommunikáció. [ASL Megoldások] ASL plakátok a gyerekek több, mint a jelek a tantermi használatra.Elősegíti az inclusivity, valamint a sokszínűség. [Tovább Tanítani] Hubble Buborék Gyerekek több jelbeszédet poszter csomag.A számos korai tanulás dekoráció kifejezetten arra a célra tervezték, hogy a jelbeszédet gyerekeknek könnyű megérteni, miközben a kijelzőn egy gyönyörű, szemet gyönyörködtető ábra.Hubble Buborék, Gyerek megérti a jelentőségét megjelenítése céltudatos látvány az osztályteremben.Törekszünk arra, hogy ösztönözze a tanulás, valamint javítja eljegyzési tervezése egyedi termékek, hogy a gyermekek minden korosztály élvezheti.A Hubble Buborék Gyerekek, az a célunk, hogy a szülők, illetve a tanárok kinyit minden childs potenciális felfedezni, erejük tehetségét.Rend a plakátok ma segítünk átalakítani a tanteremben, vagy otthon a tökéletes tanulási környezet !.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak