Arc Iszap Maszk, Narancs Brightening Joghurt Felderül Bőr 80g Kényelmes Felszívja a Felesleges Olajat a Nők

Arc Iszap Maszk, Narancs Brightening Joghurt Felderül Bőr 80g Kényelmes Felszívja a Felesleges Olajat a Nők

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 12636.00
Az összeg:

Javítja a Bőr Unalom : Javítja az unalom, a bőr, a puha joghurt állagú finoman elnyeli a szennyeződéseket a pórusok.Felszívja a Bőr Felesleges Olajat : A sár segít eltávolítani az elhalt sejteket az arcát, majd felszívja a felesleges olajat.Multifunkciós : a funkció tisztítja a pórusokat, felszívja a földet, felderül bőrt, hidratálja a bőr, jó választás az ön számára.Mélyen Tiszta : Narancs brightening joghurt maszk, puha, bőrbarát, mélyen, tiszta az alsó réteg a bőr.Hidratálja Bőrét : A tartja a bőr lélegző, miközben egyre nagyobb a nedvességtartalma, a bőr, így az arc több rugalmas.Szolgáltatás : 1. Felszívja a Bőr Felesleges Olajat : A sár segít eltávolítani az elhalt sejteket az arcát, majd felszívja a felesleges olajat.2. Mélyen Tiszta : Narancs brightening joghurt maszk, puha, bőrbarát, mélyen, tiszta az alsó réteg a bőr.3. Hidratálja Bőrét : A tartja a bőr lélegző, miközben egyre nagyobb a nedvességtartalma, a bőr, így az arc több supple4. Javítja a Bőr Unalom : Javítja az unalom, a bőr, a puha joghurt állagú finoman elnyeli a szennyeződéseket a pórusok.5. Multifunkciós : a funkció tisztítja a pórusokat, felszívja a földet, felderül bőrt, hidratálja a bőr, jó választás az ön számára.Specifikáció : Elem Típus : Orange Agyag Mask Material : Sápadt Fluid Efficacy : Mélyen tiszta az alsó réteg a bőr, távolítsa el a pórusokat, tartsa a bőr lélegző, felszívja a felesleges olajat, majd növelje a nedvességtartalma, a skin Shelf Élet : 3 év Csomag Lista : 1 x Orange Agyag Mask Note : Válassza ki a belsejét a könyök, vagy a fül, majd alkalmazni egy kis termék, illetve hagyja 20 percig, hogy ha van bármilyen kellemetlen érzés, mint a bőrpír, duzzanat, viszketés.Ha van egy allergiás reakció, akkor ez a termék nem használható, ha nem lehet használni.

Tulajdonságok

Item Type:
 Orange Clay Mask
Material:
 Pasty Fluid
Efficacy:
Deeply clean the bottom layer of the skin, remove pores, keep the skin and breathable, absorb excess oil, and increase the moisture content of the skin
Shelf Life:
3 years
Package List:
1 xOrange Clay Mask :
Choose the inside of your elbow or the back of your ear, and then apply a little product on it and leave it for about 20 minutes to see if there is any discomfort such as redness, swelling and itching. If there is an allergic reaction, then this product cannot be used, if not, it is can be used. :

A vásárlók is választanak