ramuel Kompatibilis 2DB Autó Matricák Auto Racing Test Oldalsó Csíkok Vinil Módosított Csík Matrica Dekoráció Kiegészítők Pickup ( C2 Piros)

ramuel Kompatibilis 2DB Autó Matricák Auto Racing Test Oldalsó Csíkok Vinil Módosított Csík Matrica Dekoráció Kiegészítők Pickup ( C2

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2695.95
Az összeg:

Protectly:A csomag tartalmaz egy pár ( jobbra-balra ) Autó Csuklyát Borító Matrica, Kérjük, az intézkedés a méret megrendelés előtt.Matricák nem csak védi a kocsik festék kopás, de egy kiváló módja annak, hogy fedezze fel, elrejtése, létező karcolásokat, karcolások,amíg a mérete megfelelő.Magas minőségű Anyagi : A matrica anyagból készült vinyl.nem könnyű feltörni, elhalványul, majd meghámozzuk.Ez a vinyl matrica erős tapadás, valamint vízhatlan funkció, hogy a matrica tartósabb.Alkalmazni be : Ez a matrica alkalmas Csajozós Autó Csuklyát Fedelét.Király Dekoráció:Nagy Újdonság az Automatikus matricák grafika Teszi az Autót, Több Móka Során a beillesztés folyamat használhatja a kártyát vagy más eszközök segítségével lelapul a felület, illetve megszüntesse a buborékok, könnyen meg lehet szakadt le, nem hagy nyomot.Leírás : - 100% - ban új, kiváló minőségű. - Ez a matrica lehet, hogy az autó több király, s feltűnő. - Vinyl matricák lehet használni, sok-sok éve nem fakulnak, vagy leesik - Erős vizuális hatást, jó választás az ön számára, hogy megújítja az autó.Speciflcations : Anyaga : Vinyl matrica / PVC anyag.Mérete : 82.6"x4.3"(220cm x 12cm) Szín : Piros Csomag includescm : 1 * Csík autó matricák (jobbra-balra ajtó oldalán matricák).Utasítás : 1. LÉPÉS : az Tisztítsa meg a területet alaposan alkohollal vagy szappanos vízzel.Ne használjon ablaktisztító, mert elmegy a maradék mögött, hogy megakadályozza, hogy a matrica a jól tapadó.2. LÉPÉS : az Dörzsölje egy kés, vagy hitelkártya szilárdan át a matrica keresztül a tiszta átvitel a szalagot, hogy készítse el a kérelmet.Ez biztosítja, hogy a matricát az ragaszkodnak a transzfer szalag, valamint eltávolítja a légbuborékokat, hogy lehet, hogy alakult.3. LÉPÉS : az Meghámozzuk, a fehér papír hordozó le a matricát.Ha a matrica ragaszkodik a háttér, lassan cserélje ki a papír hordozó, majd ismételje meg a 2 Lépést. 4. LÉPÉS : az Lassan alacsonyabb a matrica a felületre, majd az orrom alá dörgölni helyen, szilárdan a kés vagy hitelkártya.A legjobb eredmény, várjon 24 órát, mielőtt a következő lépést.5. LÉPÉS : az Lassan húzza a tiszta transzfer szalag le szögben.Legyen óvatos, ne húzd meg a matricát le a felszínre.Ha matricát húzza el a felszínről ismételje meg a 4.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak