ZLTFashion 3D Tréfa Trükkös Kreatív Üveg Ablak Matrica Vicces Auto Car Styling Labda karosszéria Ablak Matrica, Öntapadó Matrica Tartozékok (Fehér Golf)

ZLTFashion 3D Tréfa Trükkös Kreatív Üveg Ablak Matrica Vicces Auto Car Styling Labda karosszéria Ablak Matrica, Öntapadó Matrica Tartozékok

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 943.65
Az összeg:

Anyaga : PVC / EVA.Méret : 5.90*5.90 inch (15*15 cm).Alkalmazható bármilyen sima üveg vagy autó üveg, mutatja, hogy a kreatív stílusban.Király autó matricák, A cool 3 D labdát matrica, könnyű megtalálni a kocsit a parkolóban.Vízálló, nap-bizonyíték, könnyű eltávolítani, a nagyon hosszú idő, ha a bot őket.Csomagolás : 1db ablak matrica + egy divat, karkötő, mint ingyenes ajándékot.Lépések : 1. Spray a hely, ahol meg kell tenni, törölje le a tárgyüveget egy rongyot . 2. Aztán a hely permetezni vízzel. 3. Könny az autó botot, célja, hogy a kedvenc helye matricák. 4. Fémhulladék, hogy a buborékok, illetve víz lehúzó. 5. A közép ellen a labdát a papír, a megfelelő nyomja meg a gombot. 6. Száraz a víz után hűvös lesz kitölteni!.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak