Menudo Fűszer Mix Fűszerezés 5oz. Finom Keverék, Hagyma, Fokhagyma, Oregano, Szárított Chilit, majd a Fűszereket. Autentikus Mexikói Menudo. A Levegő Szűk Resealable Táska. Által Csodálatos Chiles & Fűszerek.

Menudo Fűszer Mix Fűszerezés 5oz. Finom Keverék, Hagyma, Fokhagyma, Oregano, Szárított Chilit, majd a Fűszereket. Autentikus Mexikói

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 6745.95
Az összeg:

HITELES MENUDO FŰSZER MIX – A fűszerezés mix lényeges eleme, hogy a hagyományos Mexikói Menudo leves.PRÉMIUM minőségű 100% - ban TERMÉSZETES – Nincs hozzáadott összetevők szabad a GMO van.TELE ÍZ – A Menudo Fűszer keverék, tele finom keveréke hagyma, fokhagyma, chili paprika, valamint a fűszerek.TELE BÜSZKESÉG – kész a kis tételekben, csomagolt, egy légmentesen zárt resealable táska.ELÉGEDETTSÉG ÍGÉRET - Ha nem szereted a Menudo Mix, Spice, mint mi, hogy egyszerűen tudassa velünk, hogy mi a probléma, majd megtesszük, amit tudunk, hogy a dolgokat; A Csodálatos Chiles & Fűszerek, büszkék vagyunk rá, hogy a kiváló ügyfélszolgálat.FDA jogi Nyilatkozat : Ezek a kijelentések nem értékelték a Food and Drug Administration.Ez a termék nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására, vagy megelőzésére.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak