2Fold Ellátási Deluxe PU Bőr Utazó 300 névjegykártya 3 Ring Binder Szervező - 30 Kétoldalas Protector Oldal Tartalmazza – Nyílásba, hogy Tartsa a Kis Füzetek (Bronz)

2Fold Ellátási Deluxe PU Bőr Utazó 300 névjegykártya 3 Ring Binder Szervező - 30 Kétoldalas Protector Oldal Tartalmazza – Nyílásba,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2023.65
Az összeg:

SZERVEZETT : Nem áll rendelkezésre egyéb üzleti kártya binder egy nyílás a hátsó borító belső oldalán, a 8x5 jegyzettömb (NEM TARTOZÉK).Az elülső belső borítón van egy másik beépített zsebében több tároló, valamint elöl is, hátul is van egy további világos, zsebében egy névjegykártyát.Ugyancsak tartalmazza a tolltartó a belső borítón.MINŐSÉGI OLDALAK : Sav ingyenes levéltári oldal egyértelművé teszi a névjegykártyák, könnyen olvasható.Minden oldal rendelkezik 5 névjegykártya mindkét oldalon, összesen 10 oldalanként.Mindkét oldalon megvan a saját slot, így nem kell kivenni, vagy helyezzen be 2 háttal üzleti kártyák minden alkalommal, hogy a lapok gyors, könnyű hozzáférés a kártyákat.Oldal lyukak vannak kialakítva, hogy biztosítsa a könnyű oldalt fordul, anélkül, hogy elkapják a kötőanyag.STÍLUSOS : Készült PU Bőr néz ki, mint valódi bőr a kötőanyagok magas minőségű, tartós, vonzó.Kapható választék színek, hogy illeszkedjen az ön stílusához. 300 ÜZLETI KÁRTYÁK : mely akár 300 névjegykártyák. 30 oldalakat TARTALMAZZA, így, ha a névjegykártyát szervező, a indulásra készen.Nem kell vásárolni több oldal.TÖKÉLETES MÉRET : üzleti kártya szervező épült, utazás, sokoldalúság, szem előtt tartva.Hogy az utazás, séta kereskedelmi azt mutatja, hogy a kocsid, vagy az asztalánál ez a tökéletes méretű szervező.A 12,5 cm magas, 6.5 cm széles, 2 cm mélyen van a hely kell a kártyát, anélkül, hogy egy csomó szoba.Apró részletek, mint a jegyzettömb slot, valamint tároló zsebek, hogy ez a tökéletes útitárs.JELLEMZŐK & SPECIFICATIONS1. Intézkedések 12.5 cm magas, 6.5 cm széles, 2 cm mély 2. Kötőanyag tart, 30 oldal, vagy 300 névjegykártyák.3. PU Bőr kiváló minőségű bőr, mint anyag, arról, hogy néz ki, mint a bőr, de ésszerű cost4. Belső borító beépített zsebek 2 kiegészítő kártya slot, valamint egy tökéletes foglalatba illeszkedik egy kis 8x5 jegyzettömb (NEM TARTOZÉK) 5. Kapható választék colors6. Nagy teherbírású, elegáns fekete binder épül, hogy last7. Oldal lyukak épült, extra szoba annak biztosítása érdekében, könnyű lapozás nem fogása a binder ABOUT 2 FOLD SUPPLY2 Fold Kínálat elkötelezett hozza magas minőségű irodaszereket elfogadható áron.A csapat kutatások, vizsgálatok minden termékeket annak érdekében, használhatóság, funkcionalitás, a tartósság.Nem csak az a célunk, hogy hozza minőségű termékek piaci de nekünk is figyelni a részletekre, mint színű, a design ad arra, hogy kitűnjön a tömegből, a versenytársak.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak