Digitális Sótartalom Mérő Digitális Sótartalom Teszter Kézi Sós Víz Minőségi Tesztelő Digitális Sótartalom Só vízminőség Mérő Teszter vízminőség Teszter Élelmiszer-Medence Akvárium (nincs Akkumulátor)

Digitális Sótartalom Mérő Digitális Sótartalom Teszter Kézi Sós Víz Minőségi Tesztelő Digitális Sótartalom Só vízminőség Mérő Teszter

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 4297.05
Az összeg:

Gyors & Pontos : Ez a teszter egy érzékeny érzékelő elektróda olvasni pontos sótartalom érték.Széles körben Használják : A sótartalom mérő alkalmas vizsgálati ivóvíz, medence, akvárium, Gyógyfürdő, valamint a hidrokultúrás.Anyag : A sótartalom mérő a műanyag-alapanyagok, ami tartós, nem pedig könnyen megsérült.Méret : A sótartalom mérő a kis méretű, ami nagyon alkalmas a mindennapi otthoni, oktatási vagy tesztelés.Használata egyszerű : Csak távolítsa el a védősapkát, majd merítse az elektróda a megoldás, majd nyomja meg az a gombot a mérni.Leírás : Leírás : Tartomány : 0~199.9 ppt Resolution : 0.1 ppt Accuracy : ±2%F. SBattery : 4*1,5 V-os (akkumulátor nem) Hőmérséklet-Kompenzáció : 0 C~50 CWorking Hőmérséklet : 0â"ƒ~50â"ƒWeight : 51g Model : SA-98305 Steps : 1. Távolítsa el a védőburkolatot.2. Mossa az elektróda desztillált vízzel, majd szárítsa meg a szűrőt, papír.3. Kapcsolja be a "BE-KI" kapcsolót.4. Tedd az elektróda a folyékony kell vizsgálni, majd keverjük óvatosan.A szám után stabil, olvasd el a végső érték.5. Használat után tisztítsa meg az elektróda egy védőkupakot.Kalibrálás : 1. Merítse a mérő, a desztillált víz.Aktiválni egy pár órát.2. Merítse a mérő 35ppt kalibrációs oldat (25â"§), majd keverjük óvatosan.3. Hagyd, hogy az olvasó stabilizálni használni egy kis csavarhúzóval forgassa el a kalibrációs trimmer, amíg megjelenik 35ppt.Csomag Including1 * Sótartalom Mérő.

Tulajdonságok

Range:
0~199.9ppt
Resolution:
0.1ppt
Accuracy:
±2%F.S
Battery:
4*1.5V (no battery)
Temperature Compensation:
0C~50C
Working Temperature:
0℃~50℃
Weight:
51g
Model:
SA-98305
Steps:
1. Remove the protective cover. :
2. Wash the electrode with distilled water and dry it with filter paper. :
3. Turn on by the ON-OFF switch. :
4. Put the electrode into the liquid to be tested and stir gently. After the number is stable, read the final value. :
5. After use, clean the electrode and put on a protective cap. :
Calibration:
1. Immerse the meter in distilled water. Activate it for about a few hours. :
2. Immerse the meter in 35ppt calibration solution (25℃) and stir gently. :
3. Let the reading stabilize and use a small screwdriver to turn the calibration trimmer until it displays 35ppt. :
Package Including :
1 * Salinity Meter. :

A vásárlók is választanak