Szfirstey Esetben Öv-Klip Tok Kompatibilis az iPhone 12 Pro Max 13 Pro Max , Csepp Védelem Masszív Ütésálló Katonai Védelmi Kemény, Tartós hátlapot, nagy teherbírású (Fekete)

Szfirstey Esetben Öv-Klip Tok Kompatibilis az iPhone 12 Pro Max 13 Pro Max , Csepp Védelem Masszív Ütésálló Katonai Védelmi Kemény,

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 2293.65
Az összeg:

1.[TÖKÉLETES] 2021 Új fejlesztésű nagy teherbírású Esetben Öv-Klip Állvány Tok a Telefon 12 Pro Max 13 Pro Max-val Öv-Klip Tok , könnyen hozzáférési gombok, hangszóró, kamera, töltési felület a pontos kivágások készült precíziós öntés. 2.A [MULTI-LAYER VÉDELMI ] Szilárd belső polikarbonát héj, puha gumi külső burkolatot , precíziós tervezett katonai ütésálló tok a Telefon 13 Pro Max. 3.[ALL-ROUND VÉDELEM], TPU sokk abszorpciós, emelt négy környező sarkok védi a Telefont 13 Pro Max , szóval ez nem lesz hatással a balhét.Mély kamera kivágott megvédi a fényképezőgépet a karcolásoktól, miközben megőrzi a teljes flash fényképezés funkció. 4.[CSEPP VÉDELEM] Biztonságosan őr a Telefon (12&13) Pro Max a komoly csepp, por, karcolás, valamint dudorok, teljesen a helyzet a tartós, nagy teherbírású védelem. [A SZOLGÁLTATÁS MINŐSÉGE] : lépjen velünk Kapcsolatba, először is, ha nem teljesen elégedett Szfirstey esetben ezt szívesen oldja meg a problémát, nem kell, hogy vissza kell tárolni.MIÉRT VÁLASSZA Szfirstey ??Talált 2015-ben,azt, hogy a termékek, amelyek erős, praktikus.Az innovatív, kemény eszköz, amely nem hagyja cserben a nehéz helyzetekben.Tartósság a szíve minden termék, Szfirstey telefon esetében sem kivétel.Klasszikus &Stílusos design , Csepp Bizonyíték,Masszív Védelem Öv-Klip Tok Érzem magam arra, hogy többet a Telefon 12 Pro Max &13 Pro Max épült fel az élet igazi kihívások.Por, magas hőmérséklet, valamint csepp akár 6ft nem probléma, ez Nehéz ügy úgy tervezték, hogy ellenálljon még a legzordabb körülmények között–, hogy ez még az építkezés .Többszörös védelem : Ütésálló, anti-csepp, anti-karcolás, de hatékonyan védi a telefont a biztonság.VÉDELEM SOROZAT nagy teherbírású ESETBEN Öv-Klip Állvány Tok : Könnyen beépülő modul, illetve vegye le, különleges, Masszív kialakítás biztosítja a Ütésálló minőség. : MULTI-LAYER PROTECTION EGY nagy hatású polikarbonát héj, illetve a szintetikus gumi külső slipcover össze, hogy megvédje az új Telefon 13 Pro Max, kopás, valamint a véletlen balesetek 100% - os hozzáférést audio/lightning port,hangerő/bekapcsoló gomb, Nulla áldozatot. : Nem probléma a vezeték nélküli töltés a Telefon 13 Pro Max &12 Pro Max5 G ez esetben : Meleg Tippek megfelelő telepítés ez a termék kulcs a sikeres védelmet, ezért kérjük, kövesse a használati útmutatóban minden használat előtt. : A csomag 1 x tok i Phone 13 Pro Max 5 G 2021 1 x Felhasználói Kézikönyv(Kérjük, olvassa el a használat előtt).

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak