Freskó Festmények, Képek, Finom Vászon vízhatlan Folyosó Dekoráció Absztrakt Építészeti Falfestmény, Gyönyörű Vonalak Képek (Szín : Fotó, Szín, Méret : 60903.2 cm)

Freskó Festmények, Képek, Finom Vászon vízhatlan Folyosó Dekoráció Absztrakt Építészeti Falfestmény, Gyönyörű Vonalak Képek (Szín :

A megrendeléshez hozzáférhető formában
HUF 5398.65
Az összeg:

【Részlet kijelző】 : A vastag, olajos textúra, a pigment, az egyenetlen szerkezetű, a látható részletek, valamint a hihetetlen feszültség hozzá egy szép táj, a haza dekoráció. 【Megvastagodott keret】 : A széle a keret a kép keret nőtt 0,8 cm, a vastagsága 3.2 cm, amely nem csak a nagyon erős, hanem a fény dekoratív. 【Kézzel festett kivitelezés】 : A természetes színe a pamut, len vászon nem romlandó, vízálló, vízhatlan, tiszta, texturált, környezetbarát olaj festékek világos színű, magas gyűjtemény értékét. 【Stílus helymegosztást】 : A kép értelmezése festmény nagyon reális három dimenziós.Ez lógott a high-end hangulatát a nappaliban, ami az egész elrendezés a nappaliban több magas minőségű, a kép minősége, színe jól illeszkedik. 【Alkalmazandó helyek】 : Különböző stílusú freskók tökéletesen díszítik az asztalon, nappali, iroda, hálószoba, fürdőszoba, stb.Ez egy kiváló ajándék díszítő otthon.Méret : 60*90*3.2 cm | Szín : Színes Fotó.

Tulajdonságok

A vásárlók is választanak