Hälsa

Råkaffe – åsikter och pris, är det värt, var man kan köpa, hur fungerar det?

Composition grön råkaffe Ginger

I produkt endast den gröna kaffe och gingerol, ingefära extrakt. Inga andra ingredienser, som glukossirap, sötningsmedel och färgämnen som finns, och kan inte vara. Råkaffe “dundrade” för hela världen efter den välkända amerikanska experiment av Dr. Mehmet uns. Läkare och TV-presentatör samlade 30 män och kvinnor, och gav dem samma flaskor av grönt kaffeextrakt. Dessutom hälften av flaskorna innehöll en “dummy” placebo. Villkoret var 400 mg extrakt 30 minuter före varje huvudmåltid, och hålla en matdagbok. Några veckor senare deltagarna samlades i studion. Så placebogruppen viktminskning i genomsnitt 1 kg. medan i gruppen tar råkaffe 2 lbs. Varken den första eller den andra inte på diet och inte utbildning.

Under åren har användningen ren råkaffe erfarenhet har visat att uppnå med det, är det inte möjligt den önskade effekten av att förlora tiotals pounds utan motion och kost. Detta betyder inte att grönt kaffe är helt meningslösa. Svag acceleration av metabolism under påverkan av koffein, minskad aptit på grund av mättnad av nervcentra – allt detta är platsen att vara, men en sådan åtgärd inte tillåter dig att bli av med extra pounds snabbt och utan användning av fysisk aktivitet. Kanske med hjälp av kaffe och kommer att kunna förlora 1-2 kg per månad, men ofta för människor som vill gå ner i vikt, det är för liten siffra, och de förblir missnöjda med resultatet. Em>

Har tillsättning av Reishi att öka effekten? Innehållet i vissa vitaminer kan vittna till förmån för aktivering av ämnesomsättningen, men hur det påverkar resultatet i förlust av extra pounds, att säga tillräckligt hårt. Det är också trott att Ganoderma kan öka effekten av grönt kaffe minskar aptiten. Kostfiber som finns i drycken, i stånd att svälla under verkan av vätskan, med resultatet att de fyller magen och minska aptiten, tillsammans med kaloriinnehållet i livsmedel som konsumeras.

Den moderna människan är mycket viktigt att inte begränsa sig, inte att beröva den normala rytm och livsstil, att vara fri. Råkaffe “hälsa” för viktminskning kräver ingenting att förändras i livsstil och vanor. Du lever som du levde, äta vad som brukade dricka en god och hälsosam dryck och blir smalare.

Green kaffe för viktminskning -. Valet av den moderna person som söker att följa deras hälsa och utseende och leva ett fullvärdigt liv

Utöver den korn av grönt kaffe, finns det också löslig. Fördelen är att tillverkaren redan tog hand om allt – vi kan bara fylla den med varmt vatten. Lösligt råkaffe produceras av samma teknik som svart, vilket eliminerar processen för rostning. Tekniken för att göra snabbkaffe har tre huvudsakliga sätt att framställa en pulver, granulerad och frystorkat kaffe.

Pulverformigt kaffe är oftast det billigaste, dess behandling ingår rengöring, finkrossning och behandling med varmt vatten under tryck. Då kaffet kyles, filtreras och torkas.

Granulerat kaffe är resultatet av det faktum, att den behandlade kaffepulvret samlas i granuler med hjälp av ångbehandling. På grund av detta, ökar kaffe lösligheten, men sämre smak och aromatisk kvalitet.

Hur du tar råkaffe

I så fall, om personen inte är i riskzonen (och det kan klargöras genom att kontakta läkaren), han kan ha viktminskning med råkaffe. För att göra detta, köpte detta läkemedel på apoteket eller på Internet. Det är tydligt att apoteket minska risken för att ha köpt en defekt produkt.

Elena:

      • “Grönt kaffe för viktminskning dök upp i mitt liv nyligen. I genomsnitt använder denna dryck, jag tappar 2-3 pounds i en vecka. Och allt detta utan någon övning. Med dem, antar jag, snabbt gick min vikt. men jag har inte tid för detta. på bekostnad av mat, äta som matas tidigare. men om man tittar på min kost, då är det helt acceptabelt. nu fortsätter jag att dricka detta mirakel dryck, och så småningom gå ner i vikt . “
    • “Grönt kaffe för viktminskning dök upp i mitt liv nyligen. I genomsnitt använder denna dryck, jag tappar 2-3 pounds i en vecka. Och allt detta utan någon övning. Med dem, antar jag, snabbt gick min vikt. men jag har inte tid för detta. på bekostnad av mat, äta som matas tidigare. men om man tittar på min kost, då är det helt acceptabelt. nu fortsätter jag att dricka detta mirakel dryck, och så småningom gå ner i vikt . “

Allt du behöver veta om ingefära te för viktminskning kan hittas i den här artikeln. Vi kommer att vara glad om jag kunde hjälpa dig!

Fördelarna och nackdelarna med hagtorn diskuteras i detalj i länken:.

Recensioner på grönt kaffe med ingefära från våra läsare:

Inna Chechneva, Barnaul .. “Talar inte om mig själv, men om den yngsta systern, Irina, 17 år gammal Resultatet – noll inte bryr sig om pengar, är det synd dödade tid, men viktigast av allt -… frustration från Irka depression är fruktansvärt, ingen annan hon inte vill tro stor somras av barndomen”

Novel, staden Ivanovo : “svär Valentina och jag är trött, bevisar att hon lindra är inte nödvändigt hört gott om flickvänner, och bokstavligen drog mig in i denna en-månaders kurs då.. spottade allt och gick till Rybinsk reservoaren i turist lägret. Två veckor friska lägerliv och inte behöver något annat! “

Galina Prikhodko, Samara :?!? “Folk, stoppa, tror Är du lite var Herbalife, MMM och andra razvodilovki Varför komma igen och igen på samma rake jag föreställt mig att gnugga plump händer initiativtagare till denna “Panama” med råkaffe. Hur många av våra slantar till handflatorna redan fastnat! “

& nbsp;

Anja Ulf

Många kan sägas om henne, men kanske viktigast är att hon är hänsynsfull och uppenbar. Naturligtvis är hon också disciplinerad, rolig och tillmötesgående, men de är i kortare utbud, särskilt med tanke på att de är blandade med att kräva som väl.
hennes omtänksamma natur men det är vad hon är så omtyckt för. Vänner tenderar att räkna med det och hennes humoristiska känsla när de behöver cheering upp.

Ingen är perfekt självklart och Anja har en rad brister att hantera också. hennes tanklöshet och skönhet natur gör inte det största företaget och gör saker obekväma minst sagt.
Lyckligtvis är hennes snabba natur vanligtvis där för att hjälpa till med att mends saker när det behövs.

Du kanske också gillar…